27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Blackview λανσάρει το Α100, το γρηγορότερο Smartphone στην λήψη φωτογραφιών και αποκαλύπτει τη λίστα αγορών με εκπτώσεις έως και 253,33 $!

Η Blackview ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την πρώτης ναυαρχίδα smartphone, το Blackview A100, το ταχύτερο smartphone στην λήψη φωτογραφιών κάτω των 300 $. Το κινητό αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 21 Ιουνίου, ενώ αναμένεται να υπάρχουν εκπτώσεις έως και 253,33$ στο AliExpress.

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, το Blackview A100 θα το βρίσκεται στην μοναδική τιμή των 139,99$, με μία έκπτωση δηλαδή των 110 $. Υπόψιν, σύντομα θα αυξηθεί στην αρχική τιμή των 199,99 $. Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, το A100 θα είναι η καλύτερη επιλογή σας σε σχέση ποιότητας / τιμής smartphone για το 2021.

A100 – Το πιο γρήγορο smartphone στη λήψη φωτογραφιών

Η Blackview πέρασε χρόνια στην ανάπτυξη δυνατοτήτων κάμερας για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία λήψης. Το A100 είναι εξοπλισμένο με ένα στιβαρό και λειτουργικό κιτ κάμερας, το οποίο περιλαμβάνει την κορυφαία 12MP Sony® IMX362 κάμερα και 8MP με εξαιρετικά ευρεία γωνία. Η τεχνολογία VCM κλειστού βρόχου και το Dual Pixel βελτιώνουν σημαντικά την ταχύτητα και την ακρίβεια της αυτόματης εστίασης και επιτρέπουν στιγμιαία στιγμιότυπα από τις υπέροχες στιγμές, καθαρές και ζωντανές, 2 έως 3 φορές ταχύτερα από τα περισσότερα smartphone. Μαζί έρχεται με μεγάλα εικονοστοιχεία 1,4μm, μεγάλο διάφραγμα f / 1.8, HDR, νυχτερινή λειτουργία και πολλά άλλα, για να μπορείτε εύκολα να λάβετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ακόμα και τη νύχτα.

Με την υποστήριξη του αυτο-ανεπτυγμένου Doke OS 2.0 με βάση το Android 11.0 OS, έχετε πιο φιλική αλληλεπίδραση, πιο έξυπνο έλεγχο και βελτιωμένη ασφάλεια. Ο προηγμένος επεξεργαστής MediaTek Helio P70 octa-core με τα 6 GB RAM και τα 128 GB ROM αυξάνει την απόδοση σε υψηλότερο επίπεδο και διευκολύνει την εκτέλεση απαιτητικών παιχνιδιών πιο εύκολα από ποτέ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ βοηθά στην απελευθέρωση της μνήμης RAM και στην αποτροπή αναδυόμενων ειδοποιήσεων ή κλήσεις, για παροχή ομαλού, γρήγορου και αδιάλειπτου παιχνιδιού. Επιπλέον, το ενσωματωμένο έξυπνο σύστημα απαγωγής θερμότητας ψύχει το τηλέφωνο γρήγορα και ποτέ δεν αφήνει το τηλέφωνό σας «καυτό» στα παιχνίδια.

Το smartphone A100 έρχεται επίσης με εντυπωσιακές λειτουργίες και δυνατότητες όπως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και πολυλειτουργικό NFC. Όλα αυτά στεγάζονται στην πανέμορφη εμφάνιση. Μέσα στο εξαιρετικά λεπτό unibody 8,9 mm υπάρχει μια μεγάλη μπαταρία 4280mAh που προσθέτει λίγο στο συνολικό βάρος των 195g. Η οθόνη 6,77 ″ FHD + με πλήρη οθόνη waterdrop μεγιστοποιεί την απόλαυση προβολής. Το εξαιρετικό πάνελ με κορυφαία επένδυση κενού έρχεται σε 4 αστραφτερά φινιρίσματα, όπως γκρίζο γραφίτη, πράσινο παγετό, ροζ ροζ και γαλάζιο μπλε. Το Blackview A100 σας συναρπάζει με την πρώτη ματιά.

Παρόλο που διαθέτει κορυφαίο σχεδιασμό, ποιότητα και απόδοση, το smartphone Blackview A100 προσφέρετε σε μία πάρα πολύ προσιτή τιμή για να επιτρέψει σε όλους να απολαύσουν αυτό το smartphone ακόμα και με χαμηλό προϋπολογισμό. Προσφέρετε στην τιμή Early Bird 139,99 $, με έκπτωση 110 $, αλλά προσοχή….η έκπτωση διαρκεί για λιγότερο από μισό μήνα.

Καλοκαιρινή πώληση Blackview στο AliExpress

Ενώ προετοιμάζει την έναρξη του A100, η Blackview σχεδιάζει ένα 618 Shopping Festival στο AliExpress από τις 21 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

Από τη λίστα αγορών 618, καλύπτει τα περισσότερα προϊόντα με μεγάλη πώληση, όπως ανθεκτικά τηλέφωνα, tablet και mainstream smartphone με έκπτωση έως και 253,33 $. Το επερχόμενο smartphone A100 θα είναι επίσης στη λίστα. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στις λεπτομέρειες για να λάβετε τις καλύτερες εκπτώσεις.

Η Blackview μ’ ενημέρωσε όταν την ρώτησα σχετικά με το ΦΠΑ, ότι το κινητό στην αρχή έρχεται από το ΗΚ, ενώ αργότερα θα το βρίσκεται στις ευρωπαϊκές αποθήκες της Blackview.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο