27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Blackview λανσάρει το νέο της tablet 8 ιντσών, το Blackview Tab6 με λεπτή σχεδίαση, 360 γρ βάρος, Dual 4G και Android 11!

Αφού κυκλοφόρησε το πρώτο της tablet, η Blackview, η ανερχόμενη εταιρεία τεχνολογίας, επέκτεινε τη γκάμα σε εντυπωσιακά σύντομο χρονικό διάστημα, ελπίζοντας να εδραιωθεί ως ένα γνήσιο οικείο όνομα μεταξύ των κατασκευαστών χαμηλού κόστους tablet. Για να επιτύχει μια τόσο μεγάλη φιλοδοξία, η Blackview εισάγει τώρα ένα ακόμη νέο μέλος στη σειρά tablet της, το Tab6, που έχει σχεδιαστεί για αρχάριους στο χώρο εργασίας, φοιτητές και ηλικιωμένους ως βοηθητικό εργαλείο με τις πιο κατάλληλες ίντσες. Πώς όμως πραγματικά βοηθά το Tab6 αυτά τα άτομα και τι προσφέρει; Η Blackview απαντά σε όλα αυτά παρακάτω.

 

Τέλειο υποκατάστατο για Smartphone

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο το Tab6 είναι ένα βοηθητικό εργαλείο είναι ότι αποτελεί τέλειο υποκατάστατο για ένα smartphone. Πώς κι έτσι? Αυτή η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί από τέσσερις πτυχές—— διπλή υποστήριξη 4G, οθόνη 8 ιντσών, διπλά ηχεία Box και κάμερες 5MP+2MP.

Το Tab6 έρχεται με οθόνη 8 ιντσών και ευχάριστη αναλογία διαστάσεων προς τα μάτια (16:10). Αυτό σημαίνει ότι οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο εργασίας θα είχαν περισσότερο χώρο στην οθόνη από ό,τι θα πρόσφερε ένα smartphone ενώ εργάζονταν σε έγγραφα ή φύλλα Google ή χαλαρώνοντας στο Tiktok, το Youtube, το Facebook ή το Instagram κ.λπ. Οι ηλικιωμένοι μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερη άνεση στην ανάγνωση σε μεγαλύτερη οθόνη από smartphone με μεγεθυσμένο μέγεθος λέξης.

Επιπλέον, το Tab6 συνδυάζεται με διπλή υποστήριξη 4G, διπλά ηχεία Box, μπροστινή κάμερα 2 MP και πίσω κάμερα 5 MP. Για αρχάριους στο χώρο εργασίας, το Tab6, είναι όπως ένα smartphone αλλά καλύτερο, επειδή τους επιτρέπει να έχουν καθαρές διαδικτυακές συναντήσεις ή συνεδρίες ενώ βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι ή μακριά από γραφεία. Με τη βοήθεια του Tab6, οι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σε μια βιβλιοθήκη ή καφετέρια ή να έχουν διαδικτυακά μαθήματα ακόμα και χωρίς Wi-Fi.

 

Κατάλληλη εναλλακτική λύση στο Kindle

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το Tab6 είναι μια εντυπωσιακή εναλλακτική του Kindle. Υπάρχουν τρεις προδιαγραφές που κάνουν το Tab6 να ανταποκρίνεται σε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι. Αυτές οι τρεις προδιαγραφές είναι η φιλική προς τα μάτια λειτουργία οθόνης, 3+32 GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5580 mAh.

Για την προστασία των ματιών των χρηστών κατά τη χρήση, το Tab6 παρέχει χρήσιμες λειτουργίες οθόνης για την επίτευξη άνεσης των ματιών κατά την ανάγνωση. Όπως το Kindle, το Tab6 προσφέρει επίσης λειτουργία eBook που προσφέρει ευχαρίστηση ανάγνωσης όπως αυτή με τα χάρτινα βιβλία. Αυτό κάνει το Tab6 ένα κατάλληλο υποκατάστατο για το Kindle και ακόμη καλύτερο θα έλεγε κάποιος από το Kindle. Επειδή σε σύγκριση με τα περισσότερα Kindle που είναι συνήθως γεμάτα με οθόνες 6 ιντσών, 8 GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία περίπου 1500 mAh, μην ξεχνάτε ότι το Tab6 διατίθεται με οθόνη 8 ιντσών, 3 GB RAM + 32 GB ROM και 128 GB επεκτάσιμη αποθήκευση καθώς και μπαταρία 5580 mAh. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης η λειτουργία φιλική προς τα μάτια και η σκοτεινή λειτουργία για τη μείωση της κούρασης των ματιών όταν οι χρήστες διαβάζουν σε σκοτεινό περιβάλλον.

Με τέτοιες διαμορφώσεις, οι μαθητές μπορούν να κατεβάσουν και να διαβάσουν χιλιάδες βιβλία σε διαφορετικές μορφές χωρίς την ενόχληση της καταπόνησης των ματιών. Οι αρχάριοι στο χώρο εργασίας μπορούν να χειριστούν έγγραφα, φύλλα και αρχεία με ευκολία περισσότερο από το αναμενόμενο χωρίς την ταλαιπωρία να βρουν φορτιστή. Οι ηλικιωμένοι μπορούν να διαβάζουν ειδήσεις με λέξεις μεγαλύτερου μεγέθους.

 

Περισσότερα Highlights

Κομψή σχεδίαση

Οι άκρες του Tab6 έχουν αρκετή καμπυλότητα που το κάνει όχι μόνο μια απόλαυση για τα μάτια αλλά και άνετο στην αφή στα χέρια. Και οι τέσσερις γωνίες είναι στρογγυλές για να επιτευχθεί μια αίσθηση αρμονικής ομορφιάς. Το Tab6 είναι ένα κομψό δημιούργημα, με πάχος μόλις 9,3 χιλιοστά και βάρος 365 γραμμάρια, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά δεν θα υποφέρουν από κόπωση των χεριών ακόμη και όταν χρησιμοποιούν το tablet στο κρεβάτι κρατώντας το πάνω από το πρόσωπό τους για πολλή ώρα.

Επεξεργαστής Quad-core υψηλής απόδοσης

Το Tab6 αντλεί ενέργεια από τον Unisoc T310, έναν τετραπύρηνο CPU με τεχνολογία 12nm. Είναι γνωστός ως επεξεργαστής εισαγωγικού επιπέδου, αλλά είναι ο πρώτος τετραπύρηνος chipset LTE που βασίζεται στην αρχιτεκτονική DynamIQ και η Unisoc ισχυρίζεται ότι το chipset είναι βελτιωμένο κατά 120% σε σχέση με τα αντίστοιχα της αγοράς. Αν και το T310 δεν είναι το πιο δυνατό chipset στην αγορά, είναι κάτι παραπάνω από ικανό να χειριστεί gaming και μια αξιοπρεπή περίοδο πολλαπλών εργασιών.

Doke OS_P 2.0 Βασισμένο στο Android 11.0

Εκτός από όλες τις εφαρμογές που εμφανίζονται συχνά στα smartphone της Blackview με Doke OS_P 2.0 & 2.1, υπάρχει η εφαρμογή που αναπτύχθηκε αποκλειστικά και ονομάζεται Notes στο Tab6. Είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη για φοιτητές. Με τη βοήθεια των Σημειώσεων, οι μαθητές μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από όσα γράφουν οι δάσκαλοι στον μαυροπίνακα και οι υπάλληλοι του γραφείου μπορούν να καταγράψουν ή να πληκτρολογήσουν τι είπαν οι ομιλητές σε μια παρουσίαση. Για όσους είναι αδύναμοι στη λήψη σημειώσεων, οι Σημειώσεις απαλλάσσουν τις ανησυχίες τους ότι θα χάσουν σημαντικές πληροφορίες ή δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τους δασκάλους τους όταν κάνουν διαλέξεις με απίστευτη ταχύτητα.

Τρεις επιλογές χρώματος για το Tab6

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το Tab6 είναι ότι διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές με ονόματα τροφίμων, τα οποία είναι Peach Pink, Macaron Blue και Truffle Grey. Τώρα οι αγοραστές με διαφορετικά γούστα μπορούν να επιλέξουν το αγαπημένο τους χρώμα.

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Tab6 είναι τώρα διαθέσιμο στα 107,99 $ (με έκπτωση από τα 149,99 $) σε αυτήν τη σελίδα εκπτώσεων από την 11η έως την 11η Μαρτίου 22η.

 

Περισσότερα χαρακτηριστικά για το Tab6

Μοντέλο Tab 6
Χρώμα Truffle Gray; Macaron Blue; Peach Gold
Διαστάσεις 207.6*124*9.45mm
Βάρος 365g
OS Doke OS_P 2.0 (Based on Android 11)
Οθόνη 8-inch 1280*800 HD IPS, 16:10 Screen-to-body Ratio
CPU Unisoc T310, 2.0GHz
RAM & ROM 3GB RAM + 32GB ROM
Max TF εξωτερική κάρτα 128GB
Μπαταρία 5580mAh
Κάμερες 2MP Front Camera + 5MP Rear Camera

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο