Νωρίς το πρωί της Τρίτης, η Blizzard ανακοίνωσε στο Weibo το τρέιλερ για το πρώτο πρωτότυπο animation “Afterlives” με βάση το παιχνίδι “World of Warcraft”.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην επερχόμενη εκπομπή της Κολωνίας και η εγχώρια ώρα έναρξης είναι αυτή την Παρασκευή (28 Αυγούστου).

Το επίσημο δοκίμιο ανέφερε: “Οι επιλογές που κάνουμε ενώ είμαστε ζωντανοί θα δημιουργήσουν τους εαυτούς μας και θα ανοίξουν το δρόμο για το πεπρωμένο μας μετά το θάνατο. Στη συνέχεια, θα εισέλθουμε μαζί στα τέσσερα βασίλεια του σκιώδους κόσμου – Ακρόπολη της Αναλήψεως, Matroxus και Chi Lan Xianye και οι Revendes εξερευνούν το ταξίδι της ψυχής μέσα από την αιώνια κουρτίνα. ”
Το iTechNews.gr διαπίστωσε ότι παρόλο που το “The Other Shore” βασίζεται στο παιχνίδι “World of Warcraft”, η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι ανεξάρτητοι και ανήκουν σε πρωτότυπο περιεχόμενο. Επιπλέον, το βίντεο του τρέιλερ μεταγλωττίζεται στα Μανταρίνια, και εισάγει κυρίως το ιστορικό του κινούμενου.
[signoff]
Πηγή: https://www.ithome.com/
