25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η εκδήλωση της 11ης Αυγούστου της Xiaomi θα κρύβει εκπλήξεις λέει ο Zeng Xuezhong!

Ήδη σας έχουμε αναφέρει από χθες για την εκδήλωση της 11ης Αυγούστου, όπου θα δούμε για πρώτη φορά το νέο Mi 10 Pro ή Mi 10 Extreme Commemorative Edition, όπως μεταφράζετε από τα κινέζικα.

Σύμφωνα με προηγούμενες επίσημες ανακοινώσεις, ο Lei Jun θα πραγματοποιήσει δημόσια ομιλία στη 10η επέτειο της Xiaomi, το απόγευμα της 11ης Αυγούστου, για να εξηγήσει την πορεία των τελευταίων δέκα χρόνων της Xiaomi και πώς θα πρέπει να προχωρήσει στο μέλλον. Ταυτόχρονα, θα κυκλοφορήσει επίσης μια αναμνηστική έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi 10 Extreme και Redmi K30 Extreme. Τα τρία νέα προϊόντα, θα είναι τα δύο κινητά που σας ανέφερα ήδη και η νέα σειρά Mi TV Master. Αυτά τα ξέρμα μέχρι χθες…σήμερα μάθαμε και άλλα και ήρθαμε πρωί-πρωί να σας τα πούμε.

Πρόσφατα, ο Zeng Xuezhong, πρόεδρος του τμήματος κινητών τηλεφώνων της Xiaomi, αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν απροσδόκητες εκπλήξεις σε αυτό το συνέδριο. Τι άλλο λέτε να δούμε….!?

Σύμφωνα με τον Zeng Xuezhong, πρόεδρο του τμήματος κινητών τηλεφώνων της Xiaomi, τα τρία εξαιρετικά μεγάλα κύπελλα που κυκλοφόρησε η Xiaomi αυτή τη φορά είναι όλα υπέροχα, πέρα ​​από τη φαντασία, και έχουν απροσδόκητα οφέλη. Όσο για την έκπληξη, ο Zeng Xuezhong δεν αποκάλυψε ποια θα είναι. Ωστόσο, κρίνοντας από τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, τα νέα προϊόντα της Xiaomi σε αυτό το συνέδριο θα πρέπει να επικεντρωθούν κυρίως στις Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition ή Mi 10 Pro, Redmi K30 Extreme Commemorative Edition και στη νέα σειρά Mi TV Master. Άλλα νέα προϊόντα λογικά δεν πρέπει να περιμένουμε αυτή την φορά. Αν είναι να κυκλοφορήσει κάτι, τότε αυτή η έκπληξη πιθανότατα να σχετίζεται με τα οφέλη της εταιρείας. Εξάλλου σε λίγες ημέρες έχουμε και τα 16 γενέθλια.

Σχετικά με το Mi 10 Extreme Commemorative Edition ή Mi 10 Pro, σύμφωνα με προηγούμενες ειδήσεις, θα χρησιμοποιεί μια ευέλικτη οθόνη OLED 120Hz με ανάλυση FHD+. Αυτή θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Xiaomi με οθόνη OLED 120Hz της σειράς (το Mi 10 Pro είναι με οθόνη AMOLED 90Hz), θα είναι εξοπλισμένο με την κορυφαία πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 865, εξοπλισμένο με μνήμη LPDDR5 και μνήμη flash UFS 3.1, χωρητικότητα μπαταρίας 4500mAh και υποστήριξη εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 100W. Το τηλέφωνο μέχρι στιγμής έχει λάβει την πιστοποίηση ασφαλείας TUV Rheinland.

Αναφέρεται ότι το νέο Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Αυγούστου και έχουν ανοίξει ραντεβού σε πλατφόρμες όπως Xiaomi Mall, Xiaomi Home, JD.com, Tmall και Suning.com όπου μπορείτε να κάνετε προκράτηση. Όσον αφορά την τιμή του μηχανήματος, λαμβάνοντας υπόψη την αρχική τιμή του Xiaomi Mi 10 Pro που είναι στα 4999 γιουάν (717$), αν και υπάρχουν ορισμένες εκπτώσεις στο εγγύς μέλλον, η τιμή εκκίνησης της εξαιρετικά μεγάλης έκδοσης πρέπει να υπερβαίνει σίγουρα τα 5000 γιουάν, κάμποσο θα έλεγα εγώ, η οποία θα είναι επίσης μια άλλη μάζα παραγωγή στην ιστορία της Xiaomi Ένα νέο προϊόν ναυαρχίδας που χτυπά την αγορά υψηλών προδιαγραφών, που αξίζει να αναμένουμε.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο