25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η HTC δεν έχει πεθάνει ακόμα και μας ετοιμάζεις νέα 5G κινητά!

Δεδομένης της απόλυτης απόσυρσης της LG από την ανταγωνιστική αγορά των Android smartphone, μπορεί να συγχωρεθεί κανείς επειδή πιστεύει ότι η HTC μπορεί να είναι η επόμενη. Όπως και ο πρώην αντίπαλός της, κάποτε ήταν συνώνυμη με εναλλακτικές λύσεις έναντι των iPhone.

Ωστόσο, η DigiTimes ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει ότι η HTC διαθέτει νέα τηλέφωνα 5G για το 2021. Το κατάστημα των μέσων ενημέρωσης, αναφέροντας τις «βιομηχανικές πηγές» του, αναφέρει επίσης ότι θα συνεχίσει τη σειρά προϊόντων VR και AR για επιχειρήσεις φέτος. Η μάρκα Vive είναι αρκετά δραστήρια σε αυτήν την αγορά και μπορεί επομένως να εφαρμοστεί στο νέο υλικό και σε άλλες νέες προσφορές από την OEM φέτος.

Και τα δύο μέτρα λαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες για να αυξήσουν τις πωλήσεις της HTC. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν ενδεδειγμένο για την εταιρεία να επανεξετάσει τις τιμές της για τα smartphone φέτος. Παρόλο που έριξε την τιμή των U20 5G στα 492 US $ περίπου, θα βρείτε πάρα πολλές συσκευές με παρόμοια προδιαγραφή, που είναι καλύτερη συμφωνία.

Σε αυτό το σημείο, το νεότερο Desire 21 Pro 5G κυκλοφόρησε με μια τιμή που ήταν αρκετά πιο υψηλή από συγκρίσιμα τηλέφωνα όπως το OnePlus Nord. Κατά συνέπεια, οι αναφερόμενες φιλοδοξίες της να ξεκινήσει την ανοικοδόμηση της παρουσίας της σε αγορές όπως την Ευρώπη, ελπίζουμε ότι έρχονται με μια πιο ρεαλιστική στάση έναντι των αρχικών τιμών αυτή τη φορά.

Η HTC σημείωσε ετήσια απώλεια 11,63% στα έσοδα για το 1Q2021, ένα τέταρτο για το οποίο ανέφερε συνολικά κέρδη 1,18 δισεκατομμυρίων NTD (~ 41 εκατομμύρια $). Και πάλι, 455 εκατομμύρια NTD (~ 16 εκατομμύρια $ και 99,7% YoY) του ποσού αυτού πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2021.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο