27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 Έκδοση 21H1 Build 19043.867 στο Beta Channel. Δείτε τι θα δούμε…

Η έκδοση των Windows 10 21H1 Build 19043.867 (KB5000802) είναι πλέον διαθέσιμη για Insiders στο Beta Channel. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη λοιπόν μόνο για τους Insider, που δοκιμάζουν την πρόσφατα ανακοινωμένη έκδοση 21H1. Η σημερινή ενημέρωση ασφαλείας φέρνει τις ακόλουθες βελτιώσεις ποιότητας:

  • Διορθώσαμε μια αύξηση της ευπάθειας ασφαλείας προνομίων που τεκμηριώθηκε στο CVE-2021-1640 σχετικά με εργασίες εκτύπωσης που υποβλήθηκαν σε θύρες “FILE:”. Μετά την εγκατάσταση ενημερώσεων των Windows από τις 9 Μαρτίου 2021 και μεταγενέστερες εκδόσεις, οι εργασίες εκτύπωσης που βρίσκονται σε εκκρεμότητα πριν από την επανεκκίνηση της υπηρεσίας εκτύπωσης ουράς εκτύπωσης ή την επανεκκίνηση του λειτουργικού συστήματος θα παραμείνουν σε κατάσταση σφάλματος. Διαγράψτε με μη αυτόματο τρόπο τις επηρεαζόμενες εργασίες εκτύπωσης και υποβάλετέ τις ξανά στην ουρά εκτύπωσης όταν η υπηρεσία εκτύπωσης ουράς είναι συνδεδεμένη.
  • Ενημερώσεις ασφαλείας για το κέλυφος των Windows, τα βασικά στοιχεία των Windows, τη διαχείριση των Windows, τις εφαρμογές των Windows, τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη των Windows (UAC), την εικονικοποίηση (Virtualization) των Windows, τον πυρήνα των Windows, το Microsoft Graphics Component, τον Internet Explorer, το Microsoft Edge Legacy και τα Windows Media.

Η Microsoft παρουσίασε την έκδοση 21H1 των Windows 10 τον περασμένο μήνα, τον Φεβρουάριο, καθιστώντας την ως την δεύτερη διαδοχική δευτερεύουσα ενημέρωση μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 20H2 τον Οκτώβριο του 2020. Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση αργότερα μέσα στο έτος. Προς το παρόν, οι Insiders στο Beta Channel μπορούν να πάρουν τα χέρια τους αυτήν την επερχόμενη έκδοση των Windows 10, η οποία θα εγκατασταθεί σαν μια αθροιστική ενημέρωση σε συσκευές που εκτελούν τις προηγούμενες εκδόσεις 20H2 και 2004.

 

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο