15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Η MIUI 13 θα έχει καινούργια χαρακτηριστικά στην καταγραφή κλήσεων!

Νωρίτερα, αναφέραμε ότι το επερχόμενο MIUI 13 μπορεί να έρθει με το νέο μενού ενέργειας, αλλά αργότερα χαρακτηρίστηκε ως απάτη. Με το MIUI 13, ο OEM ισχυρίζεται ότι προσφέρει περισσότερες φιλικές προς τον χρήστη δυνατότητες.

Τώρα, αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι το επερχόμενο MIUI 13 της Xiaomi μπορεί να περιλαμβάνει βελτιωμένες δυνατότητες εγγραφής κλήσεων AI. Αυτή η νέα δυνατότητα έχει ήδη πιστοποιηθεί από το CNIPA και θα περιλαμβάνει μετατροπή ομιλίας σε κείμενο. Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το tweet που αναφέρεται παρακάτω.

Το νέο GUI εγγραφής κλήσεων AI θα σας επιτρέψει να δείτε τον αριθμό επαφής στη λίστα εγγραφής κλήσεων της εφαρμογής και έχει επίσης πιστοποιηθεί από το CNIPA. Αυτή η νέα δυνατότητα θα περιλαμβάνει μετατροπή ομιλίας σε κείμενο, καθώς όλες οι συνομιλίες θα εμφανίζονται ως κείμενο, ακόμη και όταν θα ακούσετε την ηχογράφηση.

Ωστόσο, η αξιοπιστία αυτών των πληροφοριών εξακολουθεί να είναι ασαφής καθώς ο OEM δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις δυνατότητες που θα συμπεριληφθούν στο επόμενο MIUI.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.rprna.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο