27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η νέα ταπετσαρία Insider των Windows 11 μοιάζει με την ταπετσαρία των Windows XP από το 2001

Μετά από δοκιμές beta με Insiders στα κανάλια Dev και Beta, η Microsoft άρχισε επιτέλους να κυκλοφορεί το επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα Windows 11, στο κοινό στις 5 Οκτωβρίου. Αν και τα Windows 11 φέρνουν έναν σημαντικό επανασχεδιασμό διεπαφής χρήστη με σημαντικές νέες δυνατότητες σε ορισμένες κλασικές εφαρμογές , ένας Redditor επεσήμανε πρόσφατα ότι η ταπετσαρία με σκούρο θέμα για τα Windows Insiders δημιουργεί μια εκπληκτική ομοιότητα με μία από τις ταπετσαρίες των Windows XP που κυκλοφόρησε το 2001.

Τώρα, για όσους δεν το γνωρίζουν, τα Windows XP ήταν μια σημαντική κυκλοφορία στην εποχή τους, καθώς αντικατέστησαν τόσο τα Windows 2000 με εστίαση στις επιχειρήσεις όσο και τα Windows Me με επίκεντρο τον υπολογιστή. Κυκλοφόρησε εμπορικά στις 25 Οκτωβρίου 2001. Έτσι, το λειτουργικό σύστημα πλησιάζει την 20η επέτειό του σε λίγες μέρες.

Ως εκ τούτου, πριν από την εορταστική περίσταση της επετείου των Windows XP, η Microsoft κυκλοφόρησε μια ταπετσαρία με σκούρο θέμα για τους χρήστες του Windows Insider που μοιάζει με μια ταπετσαρία που υπήρχε στην έκδοση των Windows XP Professional. Ένας Redditor με το όνομα TheShaunShaw το εντόπισε πρόσφατα και μοιράστηκε την ανακάλυψη στο subreddit r/windows.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η ταπετσαρία του 2001 περιλαμβάνει ένα γκριζαρισμένο λογότυπο των Windows με κυματιστό σχέδιο. Η πρόσφατη ταπετσαρία με σκούρο θέμα των Windows Insiders έχει επίσης κυματιστό λογότυπο των Windows αλλά με μοντέρνα και καθαρή εμφάνιση. Μπορείτε να δείτε τη σύγκριση μεταξύ των δύο ταπετσαριών εδώ:

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο