27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Razer ετοιμάζει laptop με AMD Ryzen 9 5900HX, Nvidia GeForce RTX 3060 και 14-inch οθόνη!

Ο βετεράνος leaker @_rogame, ανέφερε στο Twitter, ότι η ηγεμονία της Intel στους φορητούς υπολογιστές Razer πρόκειται να τελειώσει. Προφανώς, υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής Razer στην διαδικασία παραγωγής, ο οποίος θα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή AMD Ryzen 9 5900HX και μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3060. Δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά περισσότερα σχετικά με τις προδιαγραφές του. Ο Rogame προτείνει ότι θα μπορούσε να αποσταλεί με οθόνη 14 ιντσών, αλλά παραμελήθηκε να αναφέρει τον τύπο του πίνακα ή το ρυθμό ανανέωσης.

Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη διαμόρφωση φαίνεται κάπως περίεργη. Για αρχάριους, υπάρχουν μόνο μερικοί φορητοί υπολογιστές που χρησιμοποιούν τον AMD Ryzen 9 5900HX, όπως το Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS και το Asus ROG Strix G15 G513QR. Το πρώτο έρχεται μ’ ένα Nvidia GeForce RTX 3080, ενώ το δεύτερο το αντικαθιστά μ’ ένα GeForce RTX 3070. Και οι δύο κριτικές καθιστούν αρκετά σαφές ότι ο κορυφαίος επεξεργαστής Cezanne της κορυφαίας γραμμής λειτουργεί εξαιρετικά με κάρτες Ampere υψηλών προδιαγραφών. Αν μη τι άλλο, το GeForce RTX 3060 διατρέχει τον κίνδυνο συμφόρησης του αντικειμενικά ταχύτερου πυριτίου AMD. Ίσως η Razer να έχει και άλλα SKU με διαφορετικές κάρτες γραφικών / επεξεργαστές.

Οι fan ζητούν φορητούς υπολογιστές Razer με AMD για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι καλό που βλέπουμε την Razer να βλέπει τα σχόλια σοβαρά. Φήμες σχετικά με την Razer, ότι καλοβλέπουν τους επεξεργαστές AMD για τους φορητούς υπολογιστές της, εμφανίστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2019. Σε μια συνέντευξη με το Tom’s Hardware, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Razer Min-Liang Tan ανέφερε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μελλοντικά μοντέλα Razer Blade με AMD Ryzen CPUs.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο