27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Realme μας προϊδεάζει για την κυκλοφορία των ακουστικών Buds Air 2 Neo TWS!

Η Realme, επέστρεψε μετά την πρωταπριλιάτική της πλάκα, να μας προϊδεάσει για μερικά πραγματικά προϊόντα. Έχει ανακοινώσει ότι, όχι μόνο θα κυκλοφορήσει σύντομα το τελευταίο Buds Air 2 στο Πακιστάν, αλλά θα συνοδεύονται από τις  εκδόσεις Neo.

Τα νέα μέλη αυτής της υπο-σειράς Realme TWS earbud φέρονται τώρα ότι θα έχουν τα υψηλότερα χαρακτηριστικά των λειτουργιών των Buds Air 2, κυρίως ANC. Και οι δύο έχουν επίσης οδηγούς 10 mm. Ωστόσο, ενώ εκείνα της αρχικής κυκλοφορίας είναι υποτιθέμενα ως “κατηγορία διαμαντιών”, τα Neos έχουν αυτά που ενισχύουν το μπάσο.

Ο OEM εκτιμά ότι η συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους είναι 28 ώρες, ενώ η δεύτερη γενιά Buds Air ορίζεται στις 25. Και πάλι, η εταιρεία δεν έχει αναφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένη καθυστέρηση ή λειτουργία διαφάνειας.

Τα πιο πρόσφαταBuds Air μοιάζουν με τα Galaxy Buds, αν και με φανταχτερά ιριδίζοντα χρώματα που ταιριάζουν με αυτά των GT Neo και 8-σειρών smartphone, ενώ τα Buds Air 2s είναι κλώνοι των AirPod. Επομένως, η νέα τους σειρά μπορεί να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα θαυμαστών TWS. Η Realme δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε θα είναι διαθέσιμα στην αγορά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο