25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Samsung ανακοινώνει τα νέα Galaxy Buds 2 και Buds 2 Pro Pokemon Edition

Την χρονιά που μας πέρασε η Samsung ανακοίνωσε τα συλλεκτικά Galaxy Buds 2 Pokemon Edition, που ήρθαν σε σχήμα Poke Βall. Τα εν λόγω ακουστικά ήταν αρκετά δημοφιλή όταν κυκλοφόρησαν. Για αυτό η εταιρία έρχεται να ανακοινώσει τα νέα σειρά ακουστικών, σε σχήμα Snorlax, Ditto και Jigglypuff.Buds 2 Pro Pokemon EditionΤα νέα ζευγάρια ακουστικών, θα έρθουν για τα Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds 2 Pro και θα ξεκινήσουν από την αγορά της Κορεάς, ενώ δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το αν θα έρθουν προς τα μέρη μας.
Τιμολογιακά, τα απλά ακουστικά θα έρθουν στην Κορέα με τιμή στα KRW 130.000, ενώ τα Pro ήρθαν με τιμή στα KRW200.000.Buds 2 Pro Pokemon EditionΗ πώληση ξεκινάει αύριο στις 9:00 ώρα Κορέας. Θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα της Samsung στην Gangnam.
Πρόσφατα η Samsung ανακοίνωσε και θήκη Pokemon για το Galaxy Z Flip 4, όπως επίσης και λουράκια Pokemon για το Galaxy Watch 5. Ακόμα παλαιότερα είχε βγάλει και Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition που ξεπούλησε σε λίγα λεπτά.Buds 2 Pro Pokemon EditionΘα είχε ενδιαφέρον να τα δούμε και στην Ευρώπη, καθώς το κοινό της δημοφιλούς σειράς, είναι υψηλό και στα μέρη μας.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο