26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Samsung λέει ότι δεν θέλει να φτιάξει chip για την Huawei!

Σύμφωνα με αναφορές του DigiTimes, η Samsung ενδέχεται τελικά να μην επιλέξει να συνεργαστεί με την Huawei, δηλαδή, η Samsung μπορεί να είναι δύσκολο να παράγει επεξεργαστές κινητής τηλεφωνίας για την Huawei.

Ουσιαστικά αυτό που μάθαμε εδώ στο iTechNews.gr, είναι ότι ένα χρόνο μετά την ένταξη της Huawei στη «Λίστα οντοτήτων» στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναβάθμισε για άλλη μια φορά τη μέθοδο στραγγαλισμού και προσπάθησε να διακόψει την προσφορά τσιπ Huawei τροποποιώντας τους άμεσους κανόνες προϊόντων.

Έκτοτε, η TSMC δεν έχει ειδική μεταχείριση για παραγγελίες Huawei και μπορεί να είναι δύσκολο να συνεχίσει να εργάζεται για την Huawei μετά την προσωρινή άδεια 100 ημερών.

Σε σχέση με την προσοχή της TSMC, η Samsung φαίνεται να είναι πιο προφανής σε αυτό το θέμα. Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι η Samsung συνεργάστηκε με κατασκευαστές εξοπλισμού στην Ιαπωνία και την Ευρώπη για να κατασκευάσει μια μικρή γραμμή παραγωγής τσιπ 7 νανομέτρων που δεν βασίζεται σε αμερικανικό εξοπλισμό, προσελκύοντας έτσι πελάτες.

Την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι η Huawei συζητούσε την κατασκευή τσιπ με τη Samsung εκείνη την εποχή, λέγοντας ότι η Huawei θα ήθελε να αντικαταστήσει τον αριθμό των εργαζομένων με το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς smartphone. Έως ότου η DigiTimes εξέδωσε το άρθρο σήμερα, δεν υπήρχαν εικασίες και ειδήσεις στον κλάδο για το αν τα δύο μέρη θα μπορούσαν να επιτύχουν αυτήν τη συνεργασία.

Το τι θα γίνει στο τέλος, σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον….. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο