31.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024

Η Samsung υπόσχεται έως και 5 χρόνια ενημερώσεων του κώδικα ασφαλείας για ορισμένες συσκευές! Δείτε ποιες είναι οι συσκευές αυτές.

Πρόσφατα, η Samsung έχει βελτιώσει το παιχνίδι της όσον αφορά την υποστήριξη λογισμικού για τις συσκευές της. Πριν από λίγα χρόνια, η εταιρεία αρνήθηκε να παράσχει περισσότερες από δύο ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για τις ναυαρχίδες της, αλλά έκτοτε το έχει επεκτείνει σε τρία. Αντίθετα, η OnePlus όπως και η LG, παρά την απελευθέρωση σχεδόν καθόλου συσκευών πριν ξεκινήσει το τμήμα smartphone, δεν έχει ακόμη αναβαθμίσει πολλές από τις πρόσφατες συσκευές της σε Android 11.

Τώρα, η Samsung έχει δεσμευτεί να παρέχει έως και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας σε ορισμένες από τις συσκευές της. Συνήθως, οι OEM Android παρέχουν ενημερώσεις των εκδόσεων ασφαλείας έως και 3 χρόνια, αν και η Samsung έχει ήδη υποσχεθεί ένα επιπλέον έτος κάλυψης σε συσκευές που κυκλοφόρησαν μετά το 2019. Η νέα πολιτική ενημέρωσης της Samsung ισχύει για συσκευές Enterprise Edition, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Σειρά Galaxy S20
  • Σειρά Galaxy S21
  • Σειρά Galaxy Note 20
  • Galaxy XCover 5
  • Galaxy Tab Active3

Η Samsung δεν έχει δηλώσει πόσο συχνά αυτές οι συσκευές θα λαμβάνουν νέες ενημερώσεις ασφαλείας πέρα ​​από μια ασαφή δέσμευση για μηνιαίες ή τριμηνιαίες ενημερώσεις. Δεν είναι επίσης σαφές εάν η Samsung σκοπεύει να αποκλείσει τις εκδόσεις καταναλωτών αυτών των συσκευών από αυτήν την πενταετή δέσμευση. Το Android Authority πιστεύει ότι υπάρχει μια «καλή πιθανότητα» ότι η Samsung θα παρέχει στις συσκευές που αναφέρονται παραπάνω, τα πέντε χρόνια κάλυψης ανεξάρτητα από την κατάστασή τους, αλλά η εταιρεία δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημοσίως το θέμα.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο