25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η σειρά Redmi Note 11 θα υποστηρίζει WiFi 6. Lu Weibing: είναι το πιο εύκολο να «ευνουχιστεί» από τους κατασκευαστές!

Διαβάσαμε πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό της Redmi στο Weibo, ότι η σειρά Note 11 θα υποστηρίζει WiFi 6. Μάλιστα στην ανάρτηση αναφέρεται ότι η μέγιστη απόδοση WiFi έχει αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με το μοντέλο προηγούμενης γενιάς, φτάνοντας τα 1,7 Gbps!

Επιπλέον, σήμερα το απόγευμα, ο Lu Weibing, πρόεδρος του Xiaomi Group China και γενικός διευθυντής της μάρκας Redmi, προθέρμανε το νέο τηλέφωνο στο Weibo, λέγοντας ότι η σειρά Note 11 θα υποστηρίζει NFC, μια νέα έκδοση Bluetooth και μια νέα έκδοση WiFi. Ισχυρίζεται επίσης ότι αυτές οι λειτουργίες είναι το πιο εύκολο να αγνοηθούν από τους χρήστες και είναι επίσης το πιο εύκολο σημείο για τους κατασκευαστές να «ευνουχίσουν». Νομίζω ότι αυτές οι λειτουργίες μπορεί να μην αναγράφονται στη διαφήμιση, αλλά σχετίζονται στενά με την καθημερινή εμπειρία του χρήστη.

Η σειρά Note 11 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και οι κρατήσεις υποστηρίζονται πλέον πλήρως. Θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη με διάταξη διαμαντιών Samsung AMOLED, υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 144 Hz, τυπική υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και η JBL θα συμμετέχει στον συντονισμό των ηχείων. Το τηλέφωνο υποστηρίζει πλευρική αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, πρωτόκολλο Bluetooth 5.2, WiFi 6 και NFC πολλαπλών λειτουργιών. Το μηχάνημα διαθέτει δύο συνδυασμούς χρωμάτων: Misty Forest και Time Quiet Purple και υιοθετεί σχέδιο μεσαίου πλαισίου ορθής γωνίας. Το επίσημο σχέδιο ονομάζεται “γωνιακό και γωνιακό”.

Όσον αφορά την εσωτερική διαμόρφωση, το Redmi Note 11 Pro αποκάλυψε προηγουμένως ότι θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 120 W, η οποία είναι ίδια με την ισχύ φόρτισης του προηγούμενου κορυφαίου μοντέλου Xiaomi Xiaomi MIX 4. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, το Redmi Note 11 Pro ενδέχεται να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, που συμπληρώνεται από δύο προδιαγραφές αποθήκευσης 6GB+128GB και 8GB+128GB. Η συγκεκριμένη τιμή είναι προς το παρόν άγνωστη.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο