25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η σειρά Xiaomi Redmi K60 θα κυκλοφορήσει με επιλογή οθόνης 2K, κάμερα 50 MP και στρατηγική διπλού SoC

Ο Digital Chat Station έδωσε αρχικές πληροφορίες για τη σειρά Redmi K60, χωρίς όμως να εισέλθει σε πολλές λεπτομέρειες. Γράφοντας στο Weibo, ο tippster βεβαιώνει ότι η Xiaomi θα εξοπλίσει τα μοντέλα Redmi K60 με διάφορα chipset από την MediaTek και την Qualcomm, μια στρατηγική που η εταιρεία εφαρμόζει εδώ και αρκετό καιρό. Αξίζει να τονιστεί ότι καμία από αυτές τις λεπτομέρειες δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αν και ο Digital Chat Station έχει καλή φήμη σε αυτό το στάδιο.

[affcoups id=”100677″]

Δυστυχώς, ο Digital Chat Station δεν έχει περιγράψει ποια chipset θα προμηθευτεί η Xiaomi. Ωστόσο, ανέφερε ότι όλα τα chipset θα κατασκευαστούν σε κόμβους TSMC N4. Για αναφορά, η MediaTek κατασκευάζει το Dimensity 9000+ σε διαδικασία 4 nm, όπως και η Qualcomm με το Snapdragon 8+ Gen 1. Με άλλα λόγια, φαίνεται πιθανό ότι η σειρά Redmi K60 θα χρησιμοποιήσει ένα κορυφαίο chipset με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επιπλέον, ο Digital Chat Station αναφέρει ότι η Xiaomi θα εξοπλίσει τη σειρά Redmi K60 με μια ευέλικτη οθόνη 2K με μια κεντραρισμένη μπροστινή κάμερα. Ως εκ τούτου, η σειρά Redmi K60 θα μπορούσε να μοιάζει με κάτι σαν το Redmi K50 Pro, που απεικονίζεται παραπάνω. Ξεχωριστά, τουλάχιστον ένα μοντέλο θα χρησιμοποιεί έναν τροποποιημένο Sony IMX766, τον ίδιο αισθητήρα που χρησιμοποιεί το Nothing στο τηλέφωνο (1). Όπως και άλλα smartphone Redmi, το Digital Chat Station αναμένει ότι η σειρά Redmi K60 θα διαθέτει σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και μπαταρίες που υποστηρίζουν ενσύρματη φόρτιση υψηλής ισχύος. Πιθανώς, η τεχνολογία φόρτισης 125 W της Xiaomi θα επιστρέψει με τη σειρά Redmi K60. Επί του παρόντος, η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Redmi K60 στις αρχές του 2023, περίπου ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο της σειράς Redmi K50.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο