25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η σειρά Xiaomi Redmi Note 12 θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο

Η Xiaomi έκανε το ντεμπούτο της σειράς Redmi Note 11 στην Κίνα τον περασμένο Οκτώβριο. Η εταιρεία χρειάστηκε άλλους τρεις μήνες για να φέρει τα τηλέφωνα στην παγκόσμια αγορά, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι η σειρά είναι ακόμα νέες εκδόσεις. Δεν είναι, όμως, και φαίνεται ότι η Xiaomi έχει ήδη τη σειρά Redmi Note 12 στη σειρά για κυκλοφορία.

Σύμφωνα με φήμες, η Xiaomi ετοιμάζει τη σειρά Redmi Note 12 για κυκλοφορία στο Q2. Ενώ η αρχική πηγή ισχυρίζεται μόνο ότι αναμένεται κυκλοφορία για το δεύτερο τρίμηνο, ο YouTuber Sahil Karoul – γενικά αξιόπιστος σε θέματα όπως αυτά – ισχυρίζεται ότι μια κυκλοφορία μέχρι τα τέλη Απριλίου ή κάποια στιγμή τον Μάιο είναι στα πρόθυρα.

[affcoups id=”92887″]

Φυσικά, η κυκλοφορία του Redmi Note 12 εδώ αναφέρεται σε ένα ντεμπούτο στην Κίνα. Η κινεζική και η παγκόσμια αγορά δεν έχουν πάντα το ίδιο υλικό, επομένως τα παγκόσμια τηλέφωνα Redmi Note 12 ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από τα κινεζικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο τρίμηνο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πιθανό ότι το Redmi Note 12 χρειάζεται επίσης μερικούς μήνες για να φτάσει στην παγκόσμια αγορά, όπου τα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως γύρω στον Σεπτέμβριο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

 

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο