25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xbox Series X/S έκδοση του Microsoft Flight Simulator θα υποστηρίζει VR!

Το “Microsoft Flight Simulator” έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών παικτών με την εξαιρετικά μεγάλη σκηνή του παιχνιδιού και την προσομοιωμένη πραγματικότητα. Τώρα, ο χρήστης του φόρουμ Flight Sim, Cygnifick, βρήκε στοιχεία στην έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή. Η έκδοση Xbox Series X / S που θα κυκλοφορήσει στην κονσόλα επόμενης γενιάς, αναμένεται να υποστηρίζει VR.

Αναφέρεται ότι το Cygnifick βρήκε μια σειρά κωδικών χαρακτήρων στην έκδοση υπολογιστή του παιχνιδιού, όπως “Scarlett_VR”, “EDITION_Scarlett PublishedPackages_Scarlett.xml” κ.λπ. για την έκδοση κονσόλας. Η λειτουργία βρίσκεται σε φάση εσωτερικής δοκιμής απ’ ότι φαίνεται.

Αυτό που μάθαμε εδώ στο iTechNews.gr είναι ότι παρόλο που τα παραπάνω νέα δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο τύπος παιχνιδιού “Microsoft Flight Simulator” είναι καταρχήν πολύ κατάλληλος για την υποστήριξη της εικονικής πραγματικότητας. Σε συνδυασμό με την έμφαση της Microsoft στα παιχνίδια VR, πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να έχουμε VR στο εγγύς μέλλον. Ήρθε η ώρα να περιηγηθείτε σε βουνά, ποτάμια και θάλασσες στο παιχνίδι. Η έκδοση επόμενης γενιάς του “Microsoft Flight Simulator” αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο