27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Xiaomi ανακοίνωσε το τέλος του δεύτερου γύρου της MIUI 12, όταν υπάρχουν συσκευές ακόμα που δεν την έχουν πάρει!

Ο δεύτερος γύρος του προγράμματος κυκλοφορίας του MIUI 12 έχει ολοκληρωθεί, επιβεβαίωσε η Xiaomi στο Weibo. Η δεύτερη παρτίδα αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο, αλλά η Xiaomi δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την κυκλοφορία του MIUI 12. Τα παλαιότερα κινητά Redmi, όπως το Redmi Note 5, δεν έχουν ακόμη λάβει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Το Android 11 μπορεί να έχει μόλις βγει από το beta, αλλά η Xiaomi λειτουργεί σε διαφορετικό μήκος κύματος. Η εταιρεία δεν συνδέει το εσωτερικό του MIUI OS με τις εκδόσεις Android από πάντα, επιτρέποντάς της να κυκλοφορήσει πολλές διανομές και να υποστηρίξει παλαιότερα κινητά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ορισμένους από τους ανταγωνιστές της. Θεωρητικά, έτσι κι αλλιώς, όπως συμβαίνει το αντίθετο με ορισμένα κινητά όπως το Mi Mix 3 5G.

Ωστόσο, η Xiaomi έχει τώρα διακηρύξει στο Weibo ότι έχει ωθήσει το MIUI 12 σε όλες τις συσκευές στον Γύρο 2 του προγράμματος κυκλοφορίας του. Αυτό μπορεί να ισχύει μόνο για συσκευές στο κινεζικό υποκατάστημα της MIUI, αλλά η Xiaomi συμβαδίζει περισσότερο με την παράδοση του MIUI 12 και σε άλλα καταστήματα.

Το αποκορύφωμα του δεύτερου γύρου θα πρέπει να σημαίνει ότι ο τρίτος γύρος βρίσκεται στα πρόθυρα έναρξης. Ο τρίτος γύρος περιλαμβάνει συσκευές όπως το Redmi Note 5 και το Mi 8 SE, όπως αναφέραμε τον προηγούμενο μήνα. Η Xiaomi έχει και τον τέταρτο γύρο του προγράμματος κυκλοφορίας MIUI 12, το οποίο διαθέτει μόνο κινητά Redmi.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/News.152.0.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο