25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi ανοίγει το μεγαλύτερο Mi Store στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και το πρώτο με κέντρο εξυπηρέτησης

Η Xiaomi διατηρεί πιστά τα σχέδιά της για επέκταση στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας άνοιξε το μεγαλύτερο Mi Store στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το Mi Store βρίσκεται στη Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας. Το άνοιγμα του καταστήματος πραγματοποιήθηκε παρακολουθώντας τα πρωτόκολλα COVID-19 όπως η χρήση μάσκας και η διατήρηση της φυσικής απόστασης.

Ο πρόεδρος της Xiaomi International Shou Zi Chew, ο οποίος μοιράστηκε τις ειδήσεις στο Twitter, αποκάλυψε επίσης ότι το κατάστημα είναι το πρώτο κατάστημα της εταιρείας, εξοπλισμένο με κέντρο εξυπηρέτησης μέσα. Έτσι, δεν έχετε μόνο την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα οικοσυστήματος Mi, αλλά μπορείτε επίσης να περάσετε και να επισκευάσετε το ελαττωματικό προϊόν Mi που έχετε. Αυτό θα προσελκύσει ιδιαίτερα τους νέους χρήστες που μπορεί να ανησυχούν για τις υπηρεσίες μετά την πώληση και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών όταν σκέφτονται να συμπεριλάβουν ένα προϊόν Xiaomi στη λίστα αγορών τους.

Το Mi Store διαθέτει επίσης ζώνη Smart Home που επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα οικοσυστήματος της Xiaomi. Αυτό λογικά επιβεβαιώνει ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει σύντομα την πλειονότητα των προϊόντων της στο οικοσύστημα, στην Ευρώπη. Η μάρκα ελπίζει να αξιοποιήσει την πτώση της Huawei για να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, στην αγορά smartphone στην Ευρώπη.

Η εταιρεία είχε προηγουμένως υπαινιχθεί, ότι προσπαθεί να αυξήσει την φυσική παρουσία της στην Ευρώπη. Ωστόσο, σίγουρα θα είχε μεγαλύτερη ώθηση εάν διατεθούν άλλα δημοφιλή προϊόντα έξυπνου σπιτιού και οικοσυστήματος όπως η ηλεκτρική σκούπα MIJIA, ηλεκτρικά σκούτερ, ξυριστική μηχανή, στεγνωτήρας μαλλιών, smartwatch, μπάντα γυμναστικής, έξυπνη τηλεόραση, φωτισμός, καθαριστές αέρα, κάμερες παρακολούθησης και άλλα στους αυξανόμενους θαυμαστές της στην περιοχή

Παρόλο που πολλά από τα προϊόντα του οικοσυστήματος εκτίθενται στη ζώνη Smart Home του καταστήματος, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι όλα θα είναι έτοιμα για αγορά στο κατάστημα αμέσως. Ωστόσο, αναμένουμε μια πλούσια γκάμα προϊόντων Mi, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων smartphone και mid-end smartphone που θα είναι διαθέσιμα στο νέο κατάστημα της Βαρσοβίας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο