27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Xiaomi επιβεβαιώνει την έλευση του MIUI 12.5!

Το MIUI 12 ανακοινώθηκε στα τέλη Απριλίου στην Κίνα. Από τότε, η Xiaomi το κυκλοφόρησε σε έναν αριθμό κατάλληλων smartphone παγκοσμίως. Τώρα, σχεδόν οκτώ μήνες αργότερα, η εταιρεία επιβεβαιώνει την άφιξη μιας νεότερης έκδοσης του MIUI, που ονομάζεται MIUI 12.5.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Xiaomi ενημερώνει τη νέα γενιά MIUI μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Αυτή η έκδοση ονομάζεται συνήθως x.5. Επομένως, η επερχόμενη τελευταία κυκλοφορία του MIUI θα κυκλοφορήσει επίσημα ως MIIUI 12.5.

Η εταιρεία το επιβεβαίωσε σε μια δημοσίευση στο Mi Community China. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η εταιρεία θα αναστείλει τις εβδομαδιαίες εκδόσεις beta του MIUI από τις 14 Δεκεμβρίου 2020. Αυτό θα γίνει για να μπορέσει να επικεντρωθεί στην κυκλοφορία του MIUI 12.5. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε ότι η νέα έκδοση του MIUI να κάνει το ντεμπούτο της στην επερχόμενη σειρά Mi 11, τα κορυφαία smartphone του OEM για το έτος 2021.

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το MIUI 12.5 θα φέρει μικρές αλλαγές και λίγα νέα χαρακτηριστικά. Έχοντας ως βάση αυτά που έχουμε δει από τις προηγούμενες επαναλήψεις των εκδόσεων MIUI x.5 όπως την MIUI 11.5, MIUI 10.5 και MIUI 9.5, η επικείμενη έκδοση θα είναι μια προπαρασκευαστική ενημέρωση για το MIUI 13.

Περιμένουμε από τη Xiaomi να κυκλοφορήσει αυτήν την ενημέρωση σε σχεδόν όλα τα smartphone Xiaomi, Redmi και POCO που βρίσκονται επί του παρόντος στο MIUI 12.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο