25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi μας προετοιμάζει για το Mi 11, με τον νέο Snapdragon 888, πριν την επίσημη κυκλοφορία του!

Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τη σειρά Mi 11 ως άμεσο διάδοχο της σειράς Mi 10. Αυτό ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το τηλέφωνο ναυαρχίδα επόμενης γενιάς νωρίτερα σήμερα.

Μετά την αποκάλυψη του Snapdragon 888, του τελευταίου chipset για κινητά τηλέφωνα της Qualcomm, η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Mi 11 στο εγγύς μέλλον και ότι το τηλέφωνο θα είναι από τα πρώτα που θα τροφοδοτούνται από το νέο Snapdragon 888. Αυτό είναι περίπου το ίδιο φυσικά, καθώς η Xiaomi έχει ισχυρούς δεσμούς με την Qualcomm και συνήθως οδηγεί τον αγώνα για την υιοθέτηση νέου επεξεργαστή από την Qualcomm.

Δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το Mi 11, αλλά οι διάφορες φήμες θέλουν να το δούμε κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι OEM ενδέχεται να κυκλοφορήσουν τις νέες τους συσκευές στον ίδιο μήνα, παρά τον Φεβρουάριο, όπως ήταν παραδοσιακά εδώ και λίγο καιρό.

Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της σειράς Mi 11, οι αναφορές δείχνουν ότι το πιο ισχυρό – και, φυσικά, πιο ακριβό – Mi 11 Pro, θα προσφέρει μια οθόνη QHD + AMOLED τετραπλής καμπύλης. Αυτό θα ήταν το πρώτο κινητό για τη Xiaomi και θα ήταν ισχυρή απόδειξη των σχεδίων της εταιρείας να ανταγωνιστεί με τη σειρά Samsung Galaxy S21.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο