25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi πάλι γ@μησε στην Ινδία!

Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι δικός μου, αλλά ενός γνωστού αρθρογράφου για το Digitally Bones, του Sahil Mohan Gupta και το σχόλιο αυτό ήταν για την τιμή που έβαλε στην Mi TV 4 η Xiaomi στην παρουσίασή της στην Ινδία. Ας δούμε όμως τι παρουσίασε η εταιρεία στην Ινδία και γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός.Χθες, η Xiaomi όπως ξέραμε ήδη εδώ και καιρό, θα παρουσίαζε τα δύο τελευταία της μοντέλα, τα Xiaomi Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro. Η παρουσίασε έγινε στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Στην παρουσίαση αυτή όμως η εταιρεία μας έδειξε και την Xiaomi TV 4 με 55 ίντσες. Για την Ινδία συγκεκριμένα, είναι η πρώτη φορά που πουλάει επίσημα τηλεοράσεις η Xiaomi.

Η Xiaomi Mi Tv 4 είναι ήδη γνωστή στην Κίνα, όπου μπορεί κανείς να την αποκτήσει με 3999 γουάν (631$). Η ίδια τηλεόραση θα πουλιέται στην Ινδία λίγο πιο φθηνά, στα Rs 39.999 (περίπου 3952 γουάν). Αυτή η τιμή αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη σε όλη την Ινδία!

 

Η Xiaomi Mi Tv 4 είναι μία τηλεόραση 55 ιντσών, με πάχος μόλις 4.9mm, ενώ έχει ένα σχεδιασμό χωρίς καθόλου περιθώρια τριγύρω. Υποστηρίζει 4Κ HDR και διαθέτει επεξεργαστή Quad-core Cortex A53, με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών την GPU Mali-T830 MP2, με 2GB + 8GB. Η τηλεόραση υποστηρίζει Dual WiFi 2,4GHz/5GHz, διαθέτει χαμηλής κατανάλωση ενέργειας Bluetooth 4.0 και φυσικά υποστηρίζει Dolby Systems.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, η Xiaomi συνεργάστηκε με πολλούς παρόχους περιεχομένου στην Ινδία για να παρέχει 500.000 ώρες + περιεχόμενο για τηλεοράσεις 55 ιντσών, το 80% των οποίων είναι ελεύθερο να παρακολουθήσουν . Ταυτόχρονα, η νέα τηλεόραση υποστηρίζει το PatchWall, μία λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που την έχουμε δει και στο τελευταίο TV Box της Xiaomi.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Tv Box 4 – Δείτε το τελευταίο TV Box της Xiaomi και παραγγείλτε το από το Gearbest με το κουπόνι μας!

Οι πωλήσεις τους αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 22 Φεβρουαρίου, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα το πρώτο τρίμηνο να έχουν πρόσβαση σε περιορισμένης χρονικής διάρκειας συνδρομής περιεχόμενο και δωρεάν εγκατάσταση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο