25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi θα λανσάρει φορτιστή GaN 120W, κατάλληλο για τα Xiaomi 10 Ultra, Black Shark και άλλα κινητά τηλέφωνα!

Η Xiaomi και η Zimi κυκλοφόρησαν πρόσφατα 33W φορτιστές GaN ο ένας μετά τον άλλο, επιτυγχάνοντας 33W γρήγορη φόρτιση με το συμπαγές μέγεθος μιας κεφαλής φόρτισης 5W. Σύμφωνα με τον Weibo @ 数码 闲聊 站, η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει έναν φορτιστή GaN νιτριδίου 120W GaN, ο οποίος μπορεί να επιτύχει γρήγορη φόρτιση 120W για κινητά τηλέφωνα όπως το Xiaomi 10 Ultra.

Ο @ 数码 闲聊 站 δήλωσε επίσης στην περιοχή σχολίων ότι αυτός ο φορτιστής είναι επίσης συμβατός με δύο νέα μοντέλα του Black Shark και μπορεί επίσης να επιτύχει γρήγορη φόρτιση 120W. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το τηλέφωνο παιχνιδιών Black Shark 4 (κωδικός SHARK KSR-A0) έχει περάσει την πιστοποίηση 3C της Κίνας, είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι εξοπλισμένο με φορτιστή 120W και μπαταρία 4500mAh. Επιπλέον, υπάρχει το Black Shark 4 Pro, το οποίο αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μνήμη 12 GB και εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 888.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι η Xiaomi πουλάει επί του παρόντος τρεις τύπους φορτιστών GaN: 33W, 55W και 65W, από τους οποίους το κιτ φορτιστή 65W έχει τιμή 139 γιουάν στην Κίνα.

Ο φορτιστής Mi 120W είναι κατάλληλος για κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές Mi. Πχ η φόρτιση του Mi 10 Extreme Commemorative Edition, μπορεί να φορτίσει στο 41% σε 5 λεπτά και 100% σε 23 λεπτά. Αν και αυτός ο φορτιστής χρησιμοποιεί μια διασύνδεση USB-A, διαθέτει ένα επιπλέον ειδικό τερματικό και χρησιμοποιείται με το αρχικό καλώδιο φόρτισης με πιστοποίηση πρωτοκόλλου γρήγορης φόρτισης. Το μήκος του υποστηρικτικού καλωδίου δεδομένων είναι 1m και η τιμή πακέτου είναι 249 γιουάν. Η νέα έκδοση του φορτιστή GaN 120W θα είναι μικρότερη και πιο φορητή, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα χρησιμοποιεί διεπαφή Type-C ή Type A.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο