15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Η ZTE θα λανσάρει το Axon 30 με κάμερα δεύτερης γενιάς κάτω από την οθόνη στις 27 Ιουλίου 2021!

Η ZTE θα παραμείνει μπροστά από την καμπύλη όσον αφορά την τεχνολογία οθόνης smartphone με την επίσημη ανακοίνωσή της ότι το Axon 30 5G θα κυκλοφορήσει σε μια εβδομάδα από σήμερα (20 Ιουλίου 2021). Θα είναι το δεύτερο τηλέφωνο του OEM με την τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη (UDC) που μπορεί να καταλήξει να αντικαταστήσει την κάμερα selfie με διάτρηση τα επόμενα χρόνια.

Αυτή η πρόοδος δημιουργεί ένα πολύ πιο πειστικό αποτέλεσμα από άκρη σε άκρη, παρόλο που έχει δει να υποφέρει σε ορισμένες περιοχές, ιδιαίτερα με ρυθμό ανανέωσης σε ολόκληρο το πάνελ και την πραγματική ποιότητα της μπροστινής κάμερας, όπως φαίνεται στο ίδιο το Axon 20 5G.

Ωστόσο, η ZTE ισχυρίζεται ότι έχει εργαστεί σε αυτά τα θέματα στον διάδοχό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επερχόμενοι 30 επισκέφθηκαν τον ρυθμιστή TENAA πριν από την κυκλοφορία του, αποκαλύπτοντας διαστάσεις για την κορυφαία οθόνη του. Είναι επίσης προγραμματισμένο να οδηγείται από ένα chipset με ταχύτητα ρολογιού 3,2 GHz και έτσι θεωρείται πλέον ότι θα έχει τον Snapdragon 870, σε συνδυασμό με έως και 12 GB μνήμης RAM.

Το Axon 30 μπορεί επίσης να παραμείνει στην μπαταρία των 4.100mAh. Η ZTE έχει ήδη κάνει προεπισκόπηση του σχεδιασμού του τηλεφώνου πριν από την κυκλοφορία του, αποκαλύπτοντας ότι έχει απορρίψει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Samsung Galaxy S21 Ultra-μιμείται τη φύση των σημερινών ναυαρχίδων του 2021 υπέρ ενός πίσω πλαισίου ύποπτα όπως αυτό που εμφανίζεται σε διαρροές που σχετίζονται με το Huawei P50.

Το ZTE είναι (και πάλι) πιθανότατα να φτάσει εκεί πρώτα με το προκύπτον διοφθαλμικό κοίλο κάμερας, που λέγεται ότι φιλοξενεί λήψεις 64MP + 8MP + 5MP + 2MP στο ντεμπούτο του Axon 30 5G.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο