22.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ίλον Μασκ: Τα μυστικά μιας πρόσληψης

Η μηχανολόγος μηχανικός, Tanya Zakowich αποκάλυψε την κάπως περίεργη ερώτηση που κάνει ο Ίλον Μασκ στις συνεντεύξεις με υποψήφιους εργαζομένούς του.

Συνήθως οι συνεντεύξεις για μία δουλειά είναι αγχώδεις, πόσω μάλλον αν ο υποψήφιος εργαζόμενος έχει απέναντί του, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο. Ο λόγος για τον Ίλον Μασκ.

Η διάσημη ερώτηση που κάνει ο Ίλον Μασκ σε κάθε συνέντευξη πριν προσλάβει εργαζόμενο (vid)

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X, φροντίζει να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την όλη διαδικασία με μία συγκεκριμένη ερώτηση που φέρεται να κάνει σε όσους έχει απέναντί του.

Αυτή την αποκάλυψε η Tanya Zakowich μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο TikTok…

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

«Στέκεσαι κάπου στην επιφάνεια της Γης. Πηγαίνεις ένα μίλι νότια, ένα μίλη δυτικά και ένα μίλη βόρεια. Καταλήγεις εκεί ακριβώς από όπου ξεκίνησες. Που είσαι;».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς στα σχόλια από κάτω γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς περίπου 4.000 άνθρωποι έχουν δώσει την δική τους εκδοχή, με την σωστή απάντηση να είναι ο Βόρειος Πόλος σύμφωνα με τον Ashlee Vance που έγραψε την βιογραφία του Ίλον Μασκ.

@pinkpencilmath

Elon’s math riddle. Can you get it?🤔#mathtricks #fyp #pinkpencilmath #riddle #brainteaser #mathriddle #elonmusk #spacex #tesla #interviewtips #math

♬ original sound – Pink Pencil

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο