25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

iPhone 13 Pro Max vs Samsung Galaxy S21 Ultra – Μία επική μάχη σε ταχύτητα και στο Multitasking! Ποιος θα είναι ο νικητής!? (video)

Η σειρά iPhone 13 έρχεται με το τελευταίο τσιπ A15 Bionic της Apple, το οποίο η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι έως και τρεις φορές πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό. Λοιπόν, πώς πάει το A15 Bionic στο iPhone 13 Pro Max έναντι του Samsung Galaxy S21 Ultra και του τσιπ Snapdragon 888!?

Μια λεπτομερής δοκιμή ταχύτητας από το YouTuber XTeeTechCare απαντά σε αυτήν την ερώτηση. Το Galaxy S21 Ultra είναι εύκολα το καλύτερο Android smartphone στην αγορά, με έως και 12 GB RAM και ένα ισχυρό τσιπ Snapdragon 888. Το iPhone 13 Pro Max διαθέτει έξι πυρήνες A15 Bionic chip μαζί με 6 GB RAM.

Το A15 Bionic κυριάρχησε κατανοητά στο σημείο αναφοράς Geekbench και ήταν ταχύτερο από το τσιπ Snapdragon 888 του Galaxy S21 Ultra σε κάθε σενάριο. Το χάσμα στην απόδοση ενός πυρήνα ήταν σχεδόν 70 τοις εκατό.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/QaI3tGLStVQ” controls=”no” loop=”yes” rel=”no” fs=”no” playsinline=”yes” title=”iPhone 13 Pro Max vs Samsung Galaxy S21 Ultra – Speed Test!”]

Προχωρώντας στις δοκιμές στον πραγματικό κόσμο, τα αποτελέσματα ήταν μικτά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, και τα δύο τηλέφωνα χρειάστηκαν τον ίδιο χρόνο για να φορτώσουν βαριές εφαρμογές και παιχνίδια. Σε άλλα, το Galaxy S21 Ultra ήταν λίγο πιο γρήγορο, ενώ το iPhone 13 Pro Max φόρτωσε μερικές εφαρμογές και παιχνίδια πιο γρήγορα. Η διαφορά μεταξύ των δύο τηλεφώνων κατά τη φόρτωση στοιχείων εντός παιχνιδιού ήταν επίσης ελάχιστη.

Κατά την απόδοση ενός βίντεο χρησιμοποιώντας το Premiere Rush, το iPhone 13 Pro Max προχώρησε σημαντικά μπροστά από το Galaxy S21 Ultra. Το πρώτο ήταν σε θέση να αποδώσει ένα βίντεο 4K σχεδόν 60 τοις εκατό πιο γρήγορα από την προσφορά της Samsung.

Στο τμήμα πολλαπλών εργασιών, το iPhone 13 Pro Max απέδωσε εκπληκτικά καλύτερα από το Galaxy S21 Ultra παρά το ότι είχε τη μισή μνήμη RAM. Το iPhone ήταν σε θέση να διατηρήσει στη μνήμη του όλες σχεδόν τις βαριές εφαρμογές και παιχνίδια όπως το Subway Surfer, το Asphalt 9, το TikTok, το PUBG και άλλα.

Η δοκιμή ταχύτητας κάνει ένα πράγμα σαφές: το χάσμα απόδοσης μεταξύ των ναυαρχίδων iPhone και των Androids δεν είναι πλέον τόσο εμφανές παρά τα ταχύτερα τσιπ της σειράς Α στο πρώτο. Μόνο όταν κάνετε κάτι εντατικό ή κάνετε εναλλαγή μεταξύ βαρέων εφαρμογών, θα δείτε τη διαφορά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο