25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

iPhone – 2000 συσκευές δώρισε η Ιαπωνική κυβέρνηση στους τουρίστες και προσωπικό του πλοίου “Diamond Princess”!

Στις 15 Φεβρουαρίου, η ιαπωνική κυβέρνηση παρείχε 2.000 iPhones στην “Diamond Princess” που έχει αγκυροβολήσει στην ακτή της Yokohama, δωρεάν, για να διευκολύνουν την πρόσβασή τους σε πληροφορίες και σε απευθείας σύνδεση σε ιατρικές συμβουλές.

Το κρουαζιερόπλοιο “Diamond Princess” φέρει σήμερα συνολικά 2.666 επιβάτες και 1045 μέλη πληρώματος, σχεδόν οι μισοί από τους οποίους είναι αλλοδαποί επιβάτες. Αυτοί οι επιβάτες δεν μπορούν να εγγραφούν στο ιαπωνικό κατάστημα εφαρμογών για να κάνουν λήψη εφαρμογών επειδή χρησιμοποιούν αριθμούς κινητής τηλεφωνίας εκτός Ιαπωνίας. Ως εκ τούτου, το iPhone που παρέχεται από την ιαπωνική κυβέρνηση θα είναι με προεγκατεστημένο με μια ειδική εφαρμογή συμβουλών. Τα κινητά θα μοιραστούν σε κάθε καμπίνα ή υπνοδωμάτιο προσωπικού που χρειάζεται.

Στην αρχή, η ιαπωνική κυβέρνηση θεωρούσε τα τηλέφωνα Android ως την καλύτερη λύση, επειδή ήταν αρκετά φθηνά. Ωστόσο, τελικά επέλεξαν το iPhone, κυρίως επειδή υπάρχουν πιο κατάλληλες APP στα iPhone για ιατρικές συμβουλές.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο