27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

iPhone SE / 6S / 7/8 / XR – Η ενημέρωση σε iOS 13.4 τα κάνει πιο άνετα στη χρήση και με πιο γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο

Το iOS 13.4 είναι πιθανό να είναι η τελευταία ενημέρωση ανάπτυξης χαρακτηριστικών για το iOS 13. Οι επόμενες που θα βγούνε αναμένουμε να είναι σχετικές με διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις σταθερότητας.

Εκτός από αρκετά νέα χαρακτηριστικά, οι πραγματικοί έλεγχοι των iOS 13.4 των ιδιοκτητών εξωτερικών UP έδειξαν ότι σε σύγκριση με το iOS 13.3.1 βελτιώθηκε περαιτέρω ο χρόνος απόκρισης και η ευχέρεια κίνησης του χρόνου εκκίνησης της εφαρμογής.

Τα μοντέλα που συμμετέχουν σε αυτό το τεστ περιλαμβάνουν τα iPhone SE, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR κλπ., Τα μοντέλα αυτά είναι όλα παλιά μοντέλα με την παραδοσιακή έννοια και είναι πολύ αντιπροσωπευτικά.

Για να σας παρουσιάσουμε μία περίληψη της ιστορίας, όλες αυτές οι συσκευές έχουν αναβαθμιστεί στο iOS 13.4 και ξεκινούν πιο γρήγορα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ταχύτητα εκκίνησης του APP έχει επίσης βελτιωθεί. Αν και είναι ορατό με γυμνό μάτι, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη για καθημερινή χρήση υψηλής συχνότητας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η απόδοση των HTML5 σε όλες τις συσκευές iOS 13.4 έχει βελτιωθεί σημαντικά, γεγονός που αντανακλάται στο πρόγραμμα περιήγησης Safari, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες ανοίγουν γρηγορότερα και ότι η φόρτωση των στοιχείων και η περιήγηση σε μακρά μορφή κειμένου είναι πιο ομαλή.

PS: Το βίντεο είναι μεγάλο, οι γρήγοροι κόμβοι μετάβασης είναι οι εξής: 16 δευτερόλεπτα iPhone SE, 7 λεπτά 19 δευτερόλεπτα iPhone 6s, 14 λεπτά 33 δευτερόλεπτα iPhone 7, 21 λεπτά 46 δευτερόλεπτα iPhone 8, 28 λεπτά 23 δευτερόλεπτα iPhone XR.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο