27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024

iPhone: Το κουμπί τερματισμού κλήσης θα αλλάξει θέση με το iOS 17

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του iOS 17 τον Σεπτέμβριο, το οποίο εδώ και κάποιο καιρό η Apple δοκιμάζει σε συνεργασία με ενδιαφερόμενους developers και χρήστες. Η μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, που θα συνοδεύσει στην αγορά τα iPhone 15, αναμένεται να φέρει και μια αλλαγή που σίγουρα θα χρειαστεί…συνήθεια. Ειδικότερα, η Apple αναμένεται να μετακινήσει το κουμπί τερματισμού κλήσης που εδώ και χρόνια καταλαμβάνει μόνο του το κάτω μέρος του UI των κλήσεων, όντας αρκετά μεγάλο και ευδιάκριτο, με έντονο κόκκινο χρώμα.iPhone: Το κουμπί τερματισμού κλήσης θα αλλάξει θέση με το iOS 17Με το iOS 17, λοιπόν, η Apple θα αλλάξει ριζικά τη συγκεκριμένη οθόνη του λειτουργικού συστήματος, όσο κάποιος βρίσκεται σε κλήση. Πλέον, το όνομα του συνομιλητή και η διάρκεια θα μπορούν να εμφανίζονται με στιλιζαρισμένα γράμματα, ξεχωριστά για την κάθε επαφή. Το στυλ θα είναι παρόμοιο με τις επιλογές παραμετροποίησης που προσφέρει ήδη η οθόνη κλειδώματος του iOS 16, ενώ θα μπορεί να εμφανίζεται και φωτογραφία ή avatar.
Για να ανοίξει περισσότερος χώρος για τα νέα αυτά γραφικά και τη φωτογραφία, όλα τα κουμπιά έχουν φύγει από το κέντρο, καταλαμβάνοντας πλέον το κάτω μέρος. Έτσι, το κουμπί τερματισμού κλήσης θα γίνει μικρότερο με το iOS 17 και θα μετακινηθεί κάτω δεξιά, δίπλα από όλες τις υπόλοιπες σχετικές λειτουργίες.
Φυσικά, η αλλαγή μοιάζει λογική αν αναλογιστούμε το νέο ‘Contact Poster’ χαρακτηριστικό, ωστόσο ήδη υπάρχουν παράπονα από χρήστες της beta πως «αστοχούνε», αφού από τα πολλά χρόνια συνήθειας το χέρι τους πάει αυτόματα στην προηγούμενη θέση του κουμπιού.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο