16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

iPhone XI – Διέρρευσε θήκη του που δείχνει πως θα είναι το νέο κινητό!

Σήμερα το πρωί βρήκαμε στο διαδίκτυο μία εικόνα από το OnLeaks που δείχνει την κατασκευή θήκης για το αναμενόμενο iPhone XI, ενώ του iPhone XI Max έχει ήδη κυκλοφορήσει παλιότερα.

Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι η θήκη έχει δημιουργηθεί βάση τα τελευταία renders που είχαν πρόσφατα κυκλοφορήσει. Έτσι βλέπουμε ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα καμερών στο πίσω μέρος που αμέσως τραβάει το μάτι, ενώ το κουμπί για την ένταση του ήχου έχει αλλαχθεί μ’ ένα στρογγυλό κουμπί.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι η σχεδίαση του iPhone XR 2019 είναι ουσιαστικά ίδια με πέρυσι. Διατηρεί το μεγάλο μέγεθος των “bangs”. Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται στο πίσω μέρος, όπου χρησιμοποιείται η ίδια τετράγωνη κάμερα όπως στο iPhone XI, αλλά ο αριθμός των καμερών έχει μειωθεί στο 2, είναι κάθετα τοποθετημένες και το LED flash είναι στα δεξιά.

Προσφορά! WLtoys A959-B – Αποκτήστε το φοβερό RC αυτοκίνητο από την Γερμανική αποθήκη του TomTop σε Flash Sales με μόλις 56€!

Αναφέρεται ότι το iPhone XR 2019 συνεχίζει να υποστηρίζει το Face ID, έρχεται με οθόνη LCD 6.1″ και ανάλυση 1792 x 828 όπως και πέρυσι. Η θύρα του φορτιστή και τα ηχεία φαίνονται στο κάτω μέρος του κινητού. Οι διαστάσεις του αναμένονται να είναι στα 150.9 x 76 x 8.3 mm. Το πιο παχύ μέρος του κινητού θα είναι στην περιοχή της κάμερας όπου θα είναι στα 9.1 mm.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει και φέτος τρία μοντέλα κινητών. Έτσι επιπρόσθετα με το iPhone XI Max που αναφέραμε πιο πάνω, αναμένεται τα επόμενα μοντέλα των iPhone XI και iPhone XR. Γενικώς πάντως το σχέδιο του iPhone XI δεν διαφέρει και πολύ από αυτό του iPhone XI Max, ενώ η διαμόρφωση των πίσω κ καμερών έχει το σχήμα “Yuba”.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο