27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Και άλλα άσχημα νέα για το iPhone X, μειώνοντας κι άλλο τις πωλήσεις!

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του έτους αλλά τα αποτελέσματα της Κορεάτικης εταιρείας έκρυβαν και δυσάρεστα νέα για την Apple.

Στις εκτιμήσεις τις για το επόμενο διάστημα η εταιρεία αναφέρει ότι τα κέρδη της μπορεί να επηρεαστούν από μια επιβράδυνση που σημειώνεται στον κλάδο των οθονών, ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Και αυτά είναι δυνητικά νέα για το iPhone X της Apple.

H μονάδα οθονών της Samsung κατασκευάζει οθόνες OLED που χρησιμοποιούνται τόσο στα δικά της κινητά τηλέφωνα όσο και στο iPhone X.

[wpcd_coupon id=12205]

Οι εκτιμήσεις της Samsung έρχονται λίγο μετά αφότου η Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC), η οποία είναι βασικός προμηθευτής της Apple, προειδοποίησε ότι οι πωλήσεις επεξεργαστών για κινητά θα επιβραδυνθούν το επόμενο διάστημα.

Δραματικά λιγότερες είναι οι παραγγελίες που αναμένει το επόμενο τρίμηνο και η αυστριακή AMS, η οποία προμηθεύει αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στα κινητά της Apple.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/xiaomi-redmi-4x-apoktiste-tin-episimi-global-ekdosi-toy-3-32gb-snapdragon-435-kai-android-7-1-apo-tin-eyropaiki-apothiki-toy-coolicool-choris-teloneio/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi 4X – αποκτήστε την επίσημη Global έκδοσή του 3/32GB, Snapdragon 435 και Android 7.1, από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool ΧΩΡΙΣ τελωνείο![/su_button]

Σύμφωνα με το CNBC, oι αναλυτές της Wall Street εκτιμούν ότι για τις μειωμένες προβλέψεις των δύο παραπάνω εταιρειών ευθύνεται η αδύναμη ζήτηση για τα iPhone X.

[wpcd_coupon id=12209]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο