25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Και επίσημα στα χέρια των ιδρυτών του το 100% του Skroutz

Την απόκτηση του 50% της skroutz.gr που κατείχε η Dionic Συμμετοχών από τους τρεις ιδρυτές της Γιώργο Χατζηγεωργίου, Βασίλη Δήμο και Γιώργο Αυγουστίδη ανακοίνωσε και επίσημα η εταιρεία.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι ο πλήρης έλεγχος της Skroutz ΑΕ επανήλθε στα χέρια των ιδρυτών της.

Για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, η ιδρυτική ομάδα της εταιρείας που αποτελείται από τους κ.κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, Βασίλη Δήμο και Γιώργο Αυγουστίδη, προχώρησε σε συνεργασία με το fund συμμετοχών Southbridge Europe Mezzanine.

Σε κοινή τους δήλωση, οι τρεις ιδρυτές, ανέφεραν: «Από την ίδρυση της εταιρείας, το όραμά μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε τις online αγορές μας, και το Skroutz να μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές που είχαμε από την πρώτη ημέρα. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών, ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να αγοράζουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από οποιαδήποτε συσκευή.

Διαβάστε επίσης: Υποχρεωτικά ηλεκτρονικά διακίνηση εγγράφων στο Δημόσιο μέχρι τέλος 2018 (εγκύκλιος)

Αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας που ιδρύσαμε, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε πολλές από τις υπηρεσίες που χτίσαμε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια και να πορευτούμε στο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους Έλληνες καταναλωτές».

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο