31.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024

Καλοκαιρινές προσφορές στο GoDeal24: Windows 10 με κόστος 6.67€ ανά PC

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας κλειδιά Windows και Office σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Παρά την σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, αρκετός κόσμος εξακολουθεί να δουλεύει ή να σπουδάζει από την οικία του. Τόσο η τηλεργασία, όσο και η μάθηση εξ’ αποστάσεως έχουν γίνει θεσμός, και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της νέας “καθημερινότητάς” μας στην εποχή του COVID-19. Κατόπιν αυτού, όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στην τεχνολογία για να μπορέσει να φέρεις εις πέρας τις καθημερινές ασχολίες του. Το βασικότερο εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ο προσωπικός υπολογιστής μας, ο οποίος μας βοηθά να διεκπεραιώσουμε τις εργασίες μας, να εκπαιδευτούμε από την ασφάλεια της οικίας μας, αλλά και να… χαλαρώσουμε στο τέλος μιας κοπιαστικής μέρας με λίγο gaming.

Πέρα όμως από την δική μας υγεία, θα πρέπει να προστατεύσουμε και την υγεία του υπολογιστή μας, καθώς ο αριθμός των καταγεγραμμένων κυβερνοεπιθέσεων αυξάνει χρόνο με το χρόνο. Όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν κάποια απαρχαιωμένη έκδοση του Windows, όπως το Windows 7, οφείλουν να προβούν άμεσα σε αναβάθμιση του λειτουργικού τους συστήματος. Το Windows 10, το πιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, είναι το μόνο που δέχεται τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα προστίθενται σε αυτό νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σας επιτρέπουν να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας. Το κόστος του Windows 10 είναι συνήθως υψηλό, ωστόσο μπορείτε να το προμηθευτείτε σε μια πιο ανταγωνιστική τιμή στα πλαίσια των καλοκαιρινών προσφορών του καταστήματος GoDeal24.

 

45% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Windows 10 με την χρήση κουπονιού

Τόσο η Professional, όσο και η Home έκδοση του Windows 10 διατίθενται με έκπτωση 45% και το μόνο που χρειάζεται για να επωφεληθείτε από αυτήν είναι να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “SOLE45” στο ταμείο. Το κόστος της Professional έκδοσης του Windows 10 ξεκινά από τα 6.67€ ανά PC, ή στα 8.14€ αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα μόνο κλειδί, ενώ η Home έκδοση κοστίζει 8.76€ (7.28€ αν

 

 

Έκπτωση 60% σε όλες τις σουίτες Microsoft Office με την χρήση κουπονιού

Ο συνδυασμός των Windows 10 μαζί με μια πανίσχυρη σουίτα Office θα σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά την παραγωγικότητά σας, είτε εργάζεστε στο σπίτι, είτε στο γραφείο. Στα πλαίσια των καλοκαιρινών προσφορών του καταστήματος, όλες οι σουίτες Office διατίθενται με έκπτωση 60%, ενώ παράλληλα με αντίστοιχη έκπτωση διατίθενται και τα bundles που περιλαμβάνουν συνδυαστικά τις Home ή Professional εκδόσεις του Windows και τις Professional εκδόσεις του Office 2019 ή του Office 2016. Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνιSOLE60 στο ταμείο.

 

Όλες οι προσφορές θα ισχύσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε όσοι θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές θα πρέπει να σπεύσετε.

 

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο