25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Κάντε δικό σας με λιγότερα από 25€ το KT65 Smartwatch με 1.92 ίντσες οθόνη, μετράει πίεση, παλμούς σε μία πολύ ωραία εμφάνιση από το Flash Sales του Cafago!

Όπως έχετε καταλάβει, στο iTechNews.gr θα βρείτε ότι smartwatch κυκλοφορεί εκεί έξω. Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται αρέσει αυτό στους κατασκευαστές και έχω αρκετές προτάσεις να μου στείλουν τα smartwatches του για παρουσίαση (και φυσικά να γίνουν μετά διαγωνισμός να τα πάρετε εσείς), γιατί ξέρουν ότι θα παρουσιαστούν σωστά και εσείς θα τα εκτιμήσετε πολύ και θα τα πάρετε. Σήμερα σας έχω άλλο ένα smartwatch, που το βρήκα στο Flash Sales του Cafago, σε φοβερή τιμή, λιγότερο από τα 25€ και για την ακρίβεια 24.66€, με πάρα πολύ ωραία εμφάνιση και με χαρακτηριστικά όπως να μετράει παλμούς, πίεση, ΒΤ κλήσεις που πάρα πολλοί μου ζητάτε αυτό το χαρακτηριστικό μιας και βολεύει πάρα πολύ, αλλά και άλλα πολλά που θα τ’ αναφέρω πιο κάτω. Το smartwatch είναι το KT65 και είμαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσετε πολύ μετά την παρουσίαση του!

Το KT65 Smartwatch διαθέτει οθόνη TFT 1,92 ιντσών, με ανάλυση 240 x 280. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και κράμα ψευδάργυρου. Διαθέσιμο σε μαύρο, ασημί και ροζ, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το χρώμα της επιλογής σας. Φέρει πιστοποίηση IP67 όσο αφορά το νερό και την σκόνη. Οι διαστάσεις του ρολογιού είναι 43 x 36 mm, ενώ το πάχος του είναι μόλις 10mm. Με βάρος μόλις 42g, είναι σίγουρο ότι δεν θα αισθάνεστε ότι φοράτε κάτι.

Το KT65 Smartwatch συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT BLE 5.0. Συμβατό με κινητά με Android 5.0 ή iOS 10.0 και νεότερη έκδοση, δύσκολο να μην συνδεθεί με το δικό σας κινητό. Έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 230 mAh, που μεταφράζεται σε 7 ημέρες χρήση ή 15 ημέρες αναμονή. Το smartwatch για να συνδεθεί με το κινητό σας θα πρέπει πρώτα να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή FitCloudPro από το Google PlayStore ή από το Apple Store. Το KT65 όπως γράφει το Cafago, υποστηρίζει σίγουρα ελληνικά, δεν ξέρω για ελληνικό μενού, αν και τελευταία διάφορα ανάλογης κατασκευής smartwatch τα βλέπω να περιλαμβάνουν και τα ελληνικά στην γλώσσα του ρολογιού. Εάν το πάρει κάποιος ή εάν το φέρω, θα το δω και θα σας πω.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-pb0331b.html?aid=itechnews” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις €24.66 ΤΕΛΙΚΗ τιμή και ΧΩΡΙΣ τελωνείο, από το Flash Sales του Cafago, το πανέμορφο KT65 smartwatch με δυνατότητες όπως BT κλήσεις, να μετράει παλμούς, πίεση και άλλα πολλά να δείτε![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο