27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Καυτή καλοκαιρινή προσφορά! Αγοράστε τα Office και πάρτε τα Windows 10 ΔΩΡΕΑΝ! Office 2016/2019 & Windows 10 από €8.67!

Σήμερα, με τις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και την ανησυχία όλων σχετικά με την αποτελεσματικότητα, πρέπει να ενημερώνουμε συνεχώς τους υπολογιστές μας με το καλύτερο και πιο πρόσφατο λογισμικό εκεί έξω. Τα Windows 10, το Microsoft Office είναι τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για τα σχολεία και τα γραφεία εδώ και δεκαετίες. Όλοι όμως γνωρίζουμε την τιμή που κοστίζει μία άδεια για τα δύο αυτά προγράμματα, που δυστυχώς δεν είναι χαμηλή και συνήθως είναι ένα καλό ποσό σε ευρώ ή δολάρια!

Μην ανησυχείτε όμως γιατί το iTechNews.gr σας έχει την λύση για αυτό το πρόβλημα! Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις στο διαδίκτυο. Η καλύτερη που βρήκα όμως είναι από το Keysworlds.com, όπου ανακοίνωσε μία φοβερή προσφορά για το καλοκαίρι. Αποκτήστε τα Windows 10 από τα 8,67 € και το Microsoft Office 2019 με μόλις 29,5 €, με την εφαρμογή των κουπονιών που δίνει. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μια τεράστια έκπτωση, αγοράζοντας το Microsoft Office 2019, να λάβετε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν επίσης μερικές απίστευτες εκπτώσεις που κυμαίνονται από 38% – 50% που πρέπει να δείτε: Όλο το λογισμικό Office με έκπτωση 50% και τα Windows 10 home / pro με έκπτωση 38%.

Ας σας δείξουμε τώρα ένα από τα αγαπημένα μας όλων των εποχών!

Όλο το Microsoft Office στη μισή τιμή!

Υπάρχουν 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες του MS Office παγκοσμίως αυτή την στιγμή. Η Microsoft διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και υπηρεσιών που αποσκοπούν στην εκτέλεση εργασίας από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού σας. Έτσι μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας και τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη! Στο Keysworlds.com, μόλις εφαρμόσετε τον μαγικό κωδικό κουπονιού OFSI50, θα πάρετε το MS Office όπως φαίνεται παρακάτω με επιπλέον έκπτωση 50%.

 

Windows 10 OS 38% ΕΚΠΤΩΣΗ

Τα Windows 10 περιλαμβάνουν πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Edge και Cortana, που μπορούν να κάνουν τον υπολογιστή σας πιο ισχυρό. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows 10 με την καλύτερη τιμή τώρα, εφαρμόζοντας τον κωδικό προσφοράς KWLE38 για να έχετε έκπτωση 38%.

 

Εύκολη αγορά, Εύκολη πληρωμή

Η Keysworlds προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και ένα αποκλειστικό αυτόματο σύστημα για τη δημιουργία απαράμιλλης αποτελεσματικότητας, που εγγυάται την 100% ικανοποίηση των πελατών του! Θα λάβετε τον κωδικό σας για εξαργύρωση στον λογαριασμό σας μέσα σε λίγα λεπτά μέσω E-mail. Το Keysworlds.com προσφέρει εύκολους τρόπους πληρωμής, με ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους, όπως PayPal, Τραπεζική μεταφορά, Πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα και 24/7 Εξυπηρέτηση Πελατών (service@keysworlds.com) για να διασφαλιστεί ότι λαμβάνετε την κατάλληλη βοήθεια όποτε το χρειάζεστε.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο