25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Κίνδυνος ατυχήματος ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Έχεις Mercedes A-Class, B-Class, CLA και GLA;;; Ανακαλούνται 676 για αντικατάσταση του άξονα τιμονιού!!! Τσέκαρε το δικό σου…

Ανακαλούνται 676 Mercedes-Benz CLA, GLA, A-Class και B-Class, παραγωγής ετών 2016 και 2017, στα οποία μια οπή στον σταυρωτό αρθρωτό σύνδεσμο του άξονα τιμονιού ενδέχεται να μην αντιστοιχεί στις προδιαγραφές. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσε να προκληθεί τζόγος στο σύστημα διεύθυνσης, ο οποίος θα αυξάνεται με τον καιρό.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει θορύβους και μια αίσθηση αστάθειας στην οδήγηση. Εάν αυτά τα συμπτώματα δεν εντοπιστούν για μεγάλο διάστημα, το έδρανο μπορεί να αποσπαστεί από τον σταυρωτό αρθρωτό σύνδεσμο. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να περιοριστεί η διευθυντικότητα του οχήματος, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή MercedesBenz, προκειμένου να ελεγχθεί προληπτικά ο άξονας τιμονιού και, εάν χρειαστεί, να αντικατασταθεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο