29.3 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024

Κλειδί για Office 2021 Pro ΜΟΝΟ 17.25€/PC!!! Και… Γιορτάστε την 4η Επέτειο του Godeal24.

Το Godeal24 ολοκλήρωσε τέσσερα χρόνια στην πώληση αδειών λογισμικού της Microsoft. Το Godeal24 γιορτάζει αυτό το ορόσημο με μια ειδική πώληση που σας επιτρέπει να αγοράσετε κλειδιά της Microsoft σε μειωμένες τιμές μέσω της Godeal24 Fourth Anniversary Sale. Ας ρίξουμε μια ματιά στις μεγαλύτερες προσφορές σε κλειδιά της Microsoft. Το κλειδί του MS Office 2021 Pro ξεκινά από 17.25€ ανά PC! Το ιστορικά χαμηλής τιμής κλειδί λογισμικού ισχύει μόνο για σήμερα! Το Microsoft Office 2021 Professional Plus είναι μια άδεια χρήσης εφ’ όρου ζωής με άμεση παράδοση και λήψη. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Microsoft, όπως Word, Excel, PowerPoint, Teams και άλλα. Αν θέλετε να αγοράσετε μόνο ένα κλειδί για έναν υπολογιστή, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 27.25€ για να αποκτήσετε ένα κλειδί εφ’ όρου ζωής του Office 2021 Pro! Προφανώς, η αγορά μαζί με την οικογένεια ή φίλους είναι ο πιο οικονομικός τρόπος! Το Godeal24 πωλεί επίσης Office 2019 Pro για 19.99€ και Windows 11 Pro για 13.25€. Αυτές οι προσφορές εξαντλούνται γρήγορα, οπότε μην χάνετε χρόνο αν ενδιαφέρεστε.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με χαμηλό κόστος! Προσφορά περιορισμένου χρόνου!

Μην συμβιβάζεστε με το συνηθισμένο – αγκαλιάστε το εξαιρετικό με το Windows 11 Pro!

Αποκτήστε το οικονομικό σας πακέτο σήμερα! (Κωδικός κουπονιού “SGO62”)

Έκπτωση έως και 50% σε περισσότερα Windows και Office! (Κωδικός κουπονιού “SGO50”)

Η εκπληκτικές εκτώσεις θα σας αφήσουν άφωνους! Απόλυτα φοβερές προσφορές!

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία είναι το Godeal24. Εργαζόμενα κλειδιά και επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών κάνουν την αγορά σας χωρίς άγχος! Πρακτικό Λογισμικό Υπολογιστή:

Τι είναι το Godeal24;

Όπως αναφέρθηκε, το Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με μια πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Είτε είστε ανεξάρτητος δημιουργός περιεχομένου, είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό antivirus, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις προσφορές του Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Στο Godeal24 το λογισμικό είναι εγγυημένο ότι είναι 100% αυθεντικό. Η ιστοσελίδα είναι 100% ασφαλής και η λήψη του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω email μετά την πληρωμή. Το Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και δια βίου εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα! Επικοινωνία με το Godeal24: service@godeal24.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο