25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Lei Jun – Ψάχνει να βρει τρόπο για να μας αποδείξει πόσο πραγματικά καλό είναι το νέο Redmi κινητό. Δείτε τι του προτείνουν χρήστες.

Ενώ περιμένουμε να δούμε αύριο ουσιαστικά το νέο redmi από την ξεχωριστή εταιρεία πια από την Xiaomi, σήμερα το απόγευμα ο ιδρυτής και CEO της Xiaomi Technology, ανάφερε στον λογαριασμό του ότι αύριο στις 2 pm θα ξεκινήσει η παρουσίαση του κινητού, αλλά το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι “Πως θα καταφέρω να πείσω τους χρήστες ότι το νέο κινητό είναι υψηλής ποιότητας? Τι να κάνω?”.

Μερικοί χρήστες του πρότειναν ” την διαφήμιση μέσω στόματος”, εννοώντας ότι το καλύτερο θα είναι εάν κάποιος απλός χρήστης το έχει στα χέρια του και δείχνει πως παίρνει φωτογραφίες, τις διαστάσεις του κινητού, την χρηστικότητά του, κάτι που θα το αποδεχτούν πιο εύκολα οι υπόλοιποι χρήστες. Έτσι δεν θυσιάζεται η εμπειρία του κινητού, αλλά αποδίδεται πραγματικά από πραγματικά άτομα.”

Lei Jun entangled how to let users know the high quality of red rice users: one person to send one

Το νέο Redmi θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της σειράς, που ουσιαστικά παρουσιάζεται ξεχωριστά από την Xiaomi. Θα είναι εφοδιασμένη με μία κάμερα με ανάλυση 48MP, που θα υποστηρίζει super night λήψη. Σίγουρα το χαρακτηριστικό αυτό είναι κάτι που όλοι αναμένουμε να δούμε τι λέει.

Επιπρόσθετα, το νέο κινητό θα έχει οθόνη 6.3″ με σταγονοειδή, το πρώτο της σειράς Redmi ουσιαστικά. Το πίσω μέρος θα είναι με διαβάθμιση, μ’ ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.

Super Deal: ONEPLUS BT31B Bullets – Αποκτήστε τα με μόλις €58.88 με το κουπόνι μας από το GearVita, αλλά σε περιορισμένο αριθμό

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε μάθει τι επεξεργαστή θα φοράει η νέα ναυαρχίδα, αλλά και ο ίδιος ο Lei Jun είχε πει αναφορικά “Εάν ανησυχείτε σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου Redmi, τότε σίγουρα είναι ένα θέμα”. Τι εννοεί τώρα μ’ αυτό ειλικρινά δεν κατάλαβα, αλλά σίγουρα θα μάθουμε αύριο στις 2μμ στην παρουσίαση.

Όσο για την τιμή που σίγουρα όλοι ανησυχούν, μιας και ακούστηκε μία τιμή όχι και τόσο χαμηλή για σειρά Redmi, ο Lei Jun επιμένει ότι το νέο Redmi και είναι “ο βασιλιάς του κόστους”, υπονοώντας ότι η τιμή του θα είναι πραγματικά πολύ καλή και δεν πρόκειται ν’ απογοητεύσει κανένα. Εν αναμονή λοιπόν του αύριο για να τα δούμε όλα αυτά….

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο