25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Lei Jun – Σχολίασε σχετικά με τη νέα MIUI 11, πως θα είναι σχεδιαστικά!

Εάν θυμάστε χθες σας γράψαμε ότι η νέα MIUI 11 έχει αρχίσει να σχεδιάζετε από την αντίστοιχη ομάδα και πως θα ονομάζετε, όπως και τι βασικό χαρακτηριστικό θα έχει. Αρκετοί χρήστες σχολίασαν τα λεγόμενα αυτά στον προσωπικό λογαριασμό του CEO και ιδρυτή της Xiaomi, Lei Jun, λέγοντας του ότι “Θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στην σχεδίαση του νέας έκδοση της MIUI“. Ο Lei Jun απάντησε….

Σήμερα υπήρξε μία επίσημη ανάρτηση από την Xiaomi στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, όπου ρωτούσε τους χρήστες “Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από την νέα MIUI 11!?”. Οι απαντήσεις με τα περισσότερα θετικά σχόλια ήταν αναφορικά με τις εκφράσεις “Global Night Mode“, “Ήρεμη και όμορφη“, “Νέα εικονίδια“, αλλά και άλλες εκφράσεις…

Η απάντηση πάντως του Lei Jun στην πρόταση των χρηστών για να δει η Xiaomi περισσότερο τον UI σχεδιασμό της νέας ROM, ήταν “Φυσικά!”

Lei Jun: MIUI 11 UI design will definitely be tall

Από το MIUI 9 αλλά και από το MIUI 10, η κάθε έκδοση MIUI είχε να μας δείξει ένα διαφορετικό σχεδιαστικό στυλ.

Για παράδειγμα η MIUI 10, παίρνει μία “περιεκτική οθόνη” σαν βασική σχεδίαση, αφαιρεί ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σχεδιαστικά για να εμφανιστεί στην πλήρη οθόνη και το μοιράζει μετά σε περιοχές που τις ρυθμίζει ανάλογα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ομοιόμορφο.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Σίγουρα, σαν νέο και μοναδικό OS που θα είναι το νέο MIUI 11, θα είναι πολύ ενδιαφέρον πως μπορεί να διαμορφωθεί σχεδιαστικά το UI.

Φυσικά το νέο MIUI 11 θα ενσωματώνει ακόμα περισσότερο την τεχνολογία ΑΙ. Ήδη στο MIUI 10 η τεχνολογία ΑΙ γίνεται ευρέως χρησιμοποιούμενη. Για παράδειγμα, στο MIUI 10, το ΑΙ υπολογίζει τι εφαρμογή μπορεί να χρειαστείτε από πριν και την προφορτώνει στο παρασκήνιο, ώστε να μειώσει τον χρόνο ανταπόκρισης και να φαίνεται ότι φορτώνει σε 0 χρόνο!

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο