25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Leitz Phone 1 – Το πρώτο κινητό της Leica και είναι εντυπωσιακό!

Η Leica είναι πιο γνωστή ως κατασκευαστής φωτογραφικών μηχανών τελευταίας τεχνολογίας, αλλά έχει επίσης αποκτήσει φήμη στις κάμερες smartphone χάρη στην πρόσφατη συνεργασία με την Huawei. Η εταιρεία συνεργάστηκε πρόσφατα με την Sharp στο Aquos R6 που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και διαθέτει μια οπίσθια κάμερα Leica. Αυτή η συσκευή τράβηξε ευρέως την προσοχή παρά την κυκλοφορία κυρίως στην Ιαπωνία, επειδή ενσωματώνει έναν τεράστιο αισθητήρα κάμερας 1 ίντσας.

Η Leica έχει πλέον το δικό της smartphone Leica για πρώτη φορά και μοιάζει να συνεργάζεται με την Sharp για άλλη μια φορά. Η συσκευή διαθέτει γενικό σχεδιασμό που μοιάζει με το Aquos R6 από μπροστά, αλλά έχει δοθεί χρωματικός συνδυασμός και μεταλλικό φινίρισμα γύρω από το σκελετό που του δίνει χαρακτηριστική εμφάνιση Leica. Το πίσω μέρος έχει επίσης έναν επανασχεδιασμό με ένα διακριτικό μεγάλο κυκλικό χώρο κάμερας που μοιάζει με μια παραδοσιακή κάμερα point-and-shoot κάτω από την οποία βρίσκεται ο αισθητήρας μεγάλου μεγέθους 20 MP 1 ιντσών.

Όπως το Sharp Aquos R6, το Leica Leitz Phone 1 διαθέτει οθόνη IGZO OLED 6,6 ιντσών με ανάλυση 2.730 x 1.260 pixel και προσαρμοσμένο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Όπως θα περίμενε κανείς, τα εσωτερικά του είναι ταυτόσημα με το Sharp Aquos R6, το οποίο περιλαμβάνει ένα Snapdragon 888 SoC που συνδυάζεται με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης με microSD έως 1 TB. Έρχεται με μια ειδική έκδοση Leica-skin του Android 11, πιστοποίηση IP68 και μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh.Θα βγει σύντομα σε προπαραγγελία με μια κυκλοφορία που περιορίζεται δυστυχώς μόνο στην Ιαπωνία στην τιμή των 1.700 $!

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο