27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

LG – Τεράστια πτώση στα κέρδη εμφανίζει η εταιρεία λόγο των κινητών…!

Σήμερα, η LG ανακοίνωσε την έκθεση κερδών για το πρώτο τρίμηνο, η οποία ήταν προς τα κάτω λόγο των κινητών τηλεφώνων και τον αυξημένο ανταγωνισμό στην τηλεοπτική επιχείρηση, γεγονός που οδήγησε σε απότομη πτώση των εσόδων.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεοράσεων στον κόσμο, μετά την Samsung, εκτιμάτε ότι το λειτουργικό της κέρδος για το πρώτο τρίμηνο ήταν 7927 δισ. δολάρια, αρκετά πιο χαμηλά από το τρις κέρδη που είχε την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι αναλυτές δήλωσαν ότι η μακροχρόνια απώλεια της επιχείρησης λόγο των smartphone της LG, η οποία χάνει επτά τρίμηνα πια, με τον αυξημένο ανταγωνισμό στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά, μπορεί να ασκήσει πιέσεις στα κέρδη. “Ο ανταγωνιστής της LG, Samsung, μείωσε πρόσφατα τις τιμές της στην τηλεόραση, ελπίζοντας ότι θα παραμείνει μπροστά από τους κατασκευαστές κινεζικών τηλεοράσεων που πλησιάζουν γρήγορα”, δήλωσε ο αναλυτής της BNK Securities, Park Sung.

“Δείτε” την οικολογικά και αποκτήστε τώρα ένα ηλεκτρικό πατίνι Kugoo στα 293€ με το κουπόνι μας από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying!

Οι αναλυτές αναφέρουν ότι περιμένουν από την LG να έχει περαιτέρω απώλειες χρημάτων. Σύμφωνα με την έρευνα αγοράς της εταιρείας Counterpoint Research, οι παγκόσμιες αποστολές των smartphone της LG πέρυσι ήταν στο 3%. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 5G κινητά στην Νότια Κορέα αργότερα αυτό το μήνα.

Η διείσδυση των έξυπνων τηλεφώνων της Νότιας Κορέας είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα την τελευταία τεχνολογία κινητής, μέσω του smartphone της Samsung Galaxy S10 5G.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο