27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Μάθαμε γιατί ο Lei Jun τελευταία έχει μία εμμονή στο να μας δείχνει ένα κεραμικό Mi MIX 2!

Χθες το βράδυ, ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, δημοσίευσε διαδοχικά μια σειρά πληροφοριών σχετικά με την πλήρη κεραμική έκδοση MIX2 στα κοινωνικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων πολλών φωτογραφιών αυτού του τηλεφώνου.

Ένας λογαριασμός στο Weibo, που παρουσιάζεται σαν “Member of the Xiaomi Community Answering Group”, με τ’ όνομα @婧祎, που δουλεύει στην Xiaomi, ανέφερε ότι αυτό είναι μία προετοιμασία για ένα νέο κινητό με κεραμικό περίβλημα!

Επιπρόσθετα, ο blogger @数码闲聊站 είχε αναφέρει νωρίτερα ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μία νέα ναυαρχίδα που θα είναι με κεραμική επίστρωση, “Wenrunruyu” και “θα χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία”.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι πληροφορίες για το νέο κινητό τηλέφωνο 5G της Xiaomi αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Αυτή την εβδομάδα, το κινητό τηλέφωνο Xiaomi 5G με τον αριθμό μοντέλου M2007J1SC, πέρασε την πιστοποίηση 3C και θα είναι εξοπλισμένο με φορτιστή 120W (20V, 6A MAX).

Το iTechNews.gr έμαθε ότι ο αιτών και ο κατασκευαστής αυτού του κινητού τηλεφώνου Xiaomi 5G είναι η Xiaomi Communication Technology Co., Ltd. και η μονάδα παραγωγής περιλαμβάνει την Fuzhikang Precision Electronics (Langfang) Co., Ltd.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο