27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Με 14€ ΚΟΜΠΛΕ;;; Το αγοράζεις ακόμη και για να κάνεις την πλάκα σου!!! Mini Pocket Thermal Printer with 1 Paper Roll 57mm Compatible

Χωρίς πλάκα… όντως ισχύει… ο τίτλος, γιατί κάλλιστα μπορεί να γίνει έα πολύ όμορφο και οικονομικό δώρο ή ακόμη και να είναι χρήσιμο για κάποιους…

Χαρακτηριστικά:
✔ Μίνι & χαριτωμένη εμφάνιση: Μικρό και ελαφρύ σώμα, μπορεί να τοποθετηθεί στην τσέπη ή στην τσάντα σας, εύκολο να το μεταφέρετε οπουδήποτε. Καθαρή ανάλυση 300DPI, εξαιρετική καθαρή ποιότητα εκτύπωσης. Κατάλληλο για μελέτη, γραφείο, σπίτι και ταξίδια.
✔ Μέθοδος σύνδεσης: Υποστήριξη BT 4.0 με smartphone. Ακολουθήστε τον οδηγό χρήστη για να κατεβάσετε τη σχετική APP (luck jingle) μέσω του APP Store (Σύστημα IOS) ή του Google Play (Σύστημα Android).
✔ Βολικό: Μπορεί να καταγράψει το τοπίο που βλέπετε, να καταγράψει τα λόγια του/της, να συλλέξει τις ασκήσεις που κάνατε λάθος, διασκεδαστικές και πρακτικές. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1000mAh, που λειτουργεί με χαμηλό θόρυβο, ο θερμικός εκτυπωτής δεν χρειάζεται δοχείο μελάνης κατά τη χρήση, χαμηλό κόστος λειτουργίας.
✔ Τρόπος χρήσης: Κατεβάστε πρώτα την APP (luck jingle), ενεργοποιήστε τη λειτουργία bt στην κινητή συσκευή σας, μετά εισάγετε και κάντε κλικ στην APP κάνοντας κλικ στο “unconnected” στη δεξιά επάνω γωνία της σελίδας APP, επιλέγοντας μοντέλο P7 και συνδεθείτε . Τώρα μπορείτε να επιλέξετε οποιεσδήποτε λειτουργίες για να ξεκινήσετε την εκτύπωσή σας.
✔ Προδιαγραφές θερμικού χαρτιού: Συνοδεύεται από 1 ρολό θερμικού χαρτιού 57x25mm, μπορείτε να εκτυπώσετε αμέσως μόλις παραλάβετε τη συσκευασία.

Mini Pocket Thermal Printer Multifunction Portable Sticker Maker with 1 Paper Roll 57mm Compatible σε τιμή;;; 14,87€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Cafago σε Promo και με ασφαλή χωρίς τελωνείο μέθοδο αποστολής Duty Free Shipping
Link: https://www.cafago.com/en/p-os7100bl.html?aid=unrw

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Specification:
Model: P7
Color: White, Pink, Blue, Yellow (Optional)
Size:  82x82x40mm
Printing speed: 80-110mm/s
Resolution: 203DPI (8 dots/mm)
Points per line: 384 points per line
Paper thickness: 0.05 – 0.10mm
Paper Width: 57 +/- 0.5mm
Print Width: 48 +/- 0.5mm
Roll paper diameter: 30mm (maximum)
Battery: 1000mAh rechargeable battery
Package Size: 103x84x44mm/4×3.3×1.7in
Package Weight: 210g/7.4oz

Packing List:
1 x Pocket Printer
1 x Thermal Paper
1 x Charge Cable
1 x User Manual

Mini Pocket Thermal Printer Multifunction Portable Sticker Maker with 1 Paper Roll 57mm Compatible σε τιμή;;; 14,48€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Cafago σε Promo και με ασφαλή χωρίς τελωνείο μέθοδο αποστολής Duty Free Shipping
Link: https://www.cafago.com/en/p-os7100bl.html?aid=unrw

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Comments

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο