28.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Με στα 473€ κομπλέ από Ευρώπη, Κάντο… σαν Επαγγελματίας… ΚΟΒΕΙ 20mm Ξύλο “Σαν Βούτυρο”!? ΔΕΣ LIVE Το Επαγγελματικού τύπου Laser Engraver SCULPFUN S30 PRO MAX 20W

Με 4πλό Laser 20W που μπορεί να κόψει ξύλο 20mm με 3 περιστροφές και χωρίς να είναι στο maximum και με το πολύ δυνατό Air assist System… δείχνει ότι μπορεί να κάνει σαν παιχνιδάκι,  οποιαδήποτε δουλειά του αναθέσεις… 

Χαρακτηριστικά:
▶ Αναβαθμισμένη χάραξη λέιζερ με σύστημα υποβοήθησης αέρα: Η σειρά S30 είναι εξοπλισμένη με μητρική πλακέτα airassist 32 bit και αντλία αέρα τύπου ελέγχου, η οποία μπορεί να ελέγξει έξυπνα τον διακόπτη υποβοήθησης αέρα κατά τη χάραξη μέσω του κουμπιού λογισμικού LightBurn M8. χάραξη και κοπή πολύ καθαρή
▶ Εξαιρετική απόδοση χάραξης: Το λέιζερ S30 PRO MAX 20W επιδιώκει την απόλυτη ταχύτητα κοπής, κατάλληλο για επαγγελματίες, καταστήματα ή εργοστάσια. Μπορεί να κόψει ξύλο μπάλσα 15 mm και κόντρα πλακέ 10 cm ταυτόχρονα. Και φτιάχνοντας την ακρίβεια χάραξης βιομηχανικής ποιότητας με εξαιρετικά συμπαγή και υψηλής ακρίβειας γραμμική ράγα ολίσθησης άξονα Χ, χωρίς κυματιστό σχέδιο στη χάραξη μικρών αντικειμένων. Η σειρά χαρακτικής μεγάλης περιοχής 410*400 mm μπορεί να καλύψει τις διάφορες ανάγκες χάραξης σας.
▶ Ενσωματωμένο ακροφύσιο υποβοήθησης αέρα υψηλής πίεσης: Η σειρά S30 είναι εξοπλισμένη με προηγμένο μεταλλικό ακροφύσιο με υποβοήθηση αέρα υψηλής πίεσης, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ροή αέρα υψηλής πίεσης κάτω από την αντλία αέρα, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση κοπής και η ταχύτητα κοπής είναι μεγαλύτερη από 5 φορές πιο γρήγορα από αυτό χωρίς αεροπορική βοήθεια. Η ισχυρή ροή αέρα απομακρύνει τα υπολείμματα, καθιστώντας την επιφάνεια κοπής πολύ καθαρή.
▶ Αντικαταστάσιμος προστατευτικός φακός: Με καινοτόμο αντικαταστάσιμο φακό, βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του λέιζερ, η οποία είναι περισσότερο από 10 φορές μεγαλύτερη από άλλα λέιζερ. Όταν ο φακός είναι κατεστραμμένος ή μετά από μακροχρόνια χρήση, ο φακός μπορεί να αντικατασταθεί για να αποκατασταθεί η κοπτική ισχύς. Ένας δωρεάν φακός περιλαμβάνεται με την αγορά, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε περισσότερους φακούς από το SCULPFUN.
▶ Προστασία ματιών και σχεδιασμός ασφάλειας: Εξοπλισμένο με αποσπώμενη ασπίδα ματιών, που δεν θαμπώνει ακόμα και χωρίς γυαλιά. Εάν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε εύκολα να το αποσυναρμολογήσετε. Το παρουσιαζόμενο χαλύβδινο μαξιλάρι μεγέθους Α4 μπορεί κάλλιστα να προστατεύσει το τραπέζι από ζημιά λέιζερ. Απομονώστε τους κινδύνους πυρκαγιάς. Υπάρχει ένας πολύ ασφαλής και εντυπωσιακός διακόπτης λειτουργίας στο μηχάνημα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε άμεσα και γρήγορα την τροφοδοσία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
▶ Στιβαρό και ανθεκτικό πλαίσιο: Η σειρά S30 είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, ο σκελετός της μπορεί να αντέξει βάρος έως και 50 KG χωρίς ζημιές και είναι πολύ ανθεκτικός. Το πλαίσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και να διατηρεί υψηλή ακρίβεια, χρειάζεται μόνο να αναβαθμίσετε το πιο πρόσφατο λέιζερ όταν το μηχάνημα πρέπει να αναβαθμιστεί.
▶ Καινοτόμος επεκτάσιμος σχεδιασμός άξονα XY: μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ επέκτασης άξονα Υ για να επεκτείνετε την περιοχή χάραξης σε 935×400 mm. αγοράστε ένα κιτ επέκτασης άξονα XY για να αναβαθμίσετε την περιοχή χάραξης Έως 935x905mm για να χειρίζεστε καλύτερα μεγάλες εργασίες χάραξης ή κοπής. Και υπάρχουν ακριβείς γραμμές κλίμακας στον άξονα Χ και στον άξονα Υ που είναι βολικό για να μετρήσετε γρήγορα το μέγεθος του χαραγμένου αντικειμένου.

Δικός σας εδώ
SCULPFUN S30 PRO MAX 20W Laser Engraver with Automatic Air-assist System σε τιμή;;; 473€ κομπλέ με τα μεταφορικά από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGREUSCF2  και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://www.banggood.com/custlink/mvGZDECP8q

ΠΡΟΣΟΧΗ
Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία.
α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι.
β) Πατάς το link.
γ) Πατάς buy now
δ) Βάζεις κουπόνι και πατάς apply
ε) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
στ) Πατάς place order και πληρώνεις

* Οι τιμές ισχύουν μέχρι την λήξη των προσφορών από το κατάστημα.
Παράδοση περίπου 1-2 εβδομάδες μετά την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

και πάρε μια πρώτη γεύση

Και δες το στο αναλυτικό μας Review

@unpackman.review

“ΔΥΝΑΜΊΤΗΣ” με 4πλο LASER 20W SCULPFUN S30 PRO MAX #unboxing

♬ πρωτότυπος ήχος – unpackman review – unpackman review

Specification:
Model: SCULPFUN S30 PRO MAX
Power Input: 100-240V AC, 50/60HZ Output: 24V 5A
Engraving accuracy: 0.005mm
Engraving area size: 410*400mm
Machine power: about 120W

Diode laser output power: 20W (note that this is light energy not electrical energy)
Laser focus: 0.08×0.1mm
Laser wavelength 455±5nm
Focusing method: fixed focus column + sliding device
Laser protection cover: Equipped with a detachable laser protection cover to protect the eyes. You can adjust it up and down, or remove the goggles.

Air pump:
Type: mainboard-controlled air pump, voltage 24V, flow 30L/min
Air hose inner diameter: 7.5mm

Engraving material: all kinds of wood (including walnut, cherry and other high-density wood), MDF, zigzag, cardboard, plastic, leather, PCB board, aluminum oxide, 304 stainless steel, ceramic, dark stone
Cutting material: all kinds of wood (including walnut, cherry and other high-density wood), MDF, acrylic board, cardboard, non-woven, bamboo, leather, some plastic boards, PCB boards
Operating software: LightBurn (with air assist function M8), LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, support Windows system, support MAC system. Supported file formats NC, BMP, JPG, PNG, DXF and other image formats.
Data transmission method: USB connection or BT wireless connection

Package Size:  62.3x24x22.5cm/24.5×9.4×8.8in
Package Weight: 7530g/16.6lb

Packing List:
1 x S30 Po Max laser
1 x Laser Repair Kit
1 x 24V automatic air pump
3 x A4 size 3mm wooden board
2 x Limit Switch
1 x 24V 5A power adapter
1 x power cord
1 x USB cable
1 x Air tube
1 x Installation tool Kit
1 x Laser Goggles
1 x A4 metal backing plate

Step 1-6 Install the package
1 x Manual
1 x X-axis assembly
2 x X profiles
2 x Y profiles
1 x Control Box Assembly
3 x support feet

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο