25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Μειώνει το πάχος των foldable στα 7.7 χιλιοστά διπλωμένο η Samsung

Τα Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 της Samsung είναι αξιόλογα foldables, αλλά φαίνεται πως η εταιρεία υστερεί μπροστά στον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Samsung σχεδιάζει ένα εξαιρετικά λεπτό foldable, τόσο λεπτό όσο ένα κανονικό smartphone, ή και λεπτότερο.

Η σειρά Galaxy Z Fold δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε ό,τι αφορά το πάχος. Το Fold 6 είναι το λεπτότερο της σειράς με πάχος 12.1 χιλιοστά, από τα 16.8 χιλιοστά του Galaxy Z Fold 2.

Ωστόσο, σύμφωνα με το KED Global, ο TM Roh της Samsung ζήτησε από τους μηχανικούς να αναπτύξουν ένα foldable τόσο λεπτό όσο λεπτό το Galaxy S24, δηλαδή 7.7 χιλιοστά, και ελαφρύτερο από το τρέχον Fold 6 που ζυγίζει 239 γραμμάρια. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα.

Το Honor Magic V3 κρατά το ρεκόρ του λεπτότερου foldable, αυτή τη στιγμή, με 9.2 χιλιοστά όταν είναι κλειστό. Η Samsung θέλει να ξεπεράσει αυτό το ρεκόρ, προσπαθώντας να φτάσει τα 7.7 χιλιοστά.

Οι προκλήσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι πολλές, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς η Samsung θα τις αντιμετωπίσει. Είναι αβέβαιο πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το foldable.

Αυτή η είδηση έρχεται μετά από κριτική για τις περιορισμένες αλλαγές στα Galaxy Z Fold 6 και Flip 6. Σύμφωνα με ειδικούς, η έλλειψη φιλοδοξίας έχει κρατήσει την εταιρεία πίσω σε σχέση με τον γρήγορα εξελισσόμενο ανταγωνισμό.

Το αναβαθμισμένο Galaxy Z Fold 6, γνωστό ως “Slim”, θα έχει πάχος 10 χιλιοστά όταν είναι κλειστό, πλησιάζοντας περισσότερο τον ανταγωνισμό και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, αλλά μόνο σε Κορέα και Κίνα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο