25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Meizu Note 8 – Κυκλοφορεί αύριο στο κόκκινο της φωτιάς στα 1298 γιουάν (188$)

Σήμερα το πρωί η Meizu Technology ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει μία έκδοση Meizu Note 8 Flame Red Edition, που θα την βρείτε αποκλειστικά στο Jingdong στις 10 πμ από τις 5 Νοεμβρίου και στην τιμή των 1298 γιουάν (188$).

Το Meizu Note 8 φέρει διπλή πίσω κύρια κάμερα με ανάλυση 12MP+5MP, όπου η μεγαλύτερης ανάλυσης έχει αισθητήρα Sony IMX362, με 1.4μm, υποστηρίζει Dual PD full-pixel dual-core focus, με άνοιγμα F / 1.9, ενώ φέρει ειδικό λογισμικό που μπορείτε να κάνετε ονειρικά πορτρέτα.

Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 8MP, άνοιγμα F/1.0, ενώ υποστηρίζει μέσω ειδικού λογισμικού μπορεί να κάνει ομορφοποίηση. Μπορεί επίσης να φωτίσει το δέρμα σε πραγματικό χρόνο, ενώ ο χρονοδιακόπτης σκοταδιού είναι επίσης πολύ εντυπωσιακός.

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φέρει οθόνη 6 ιντσών, με αναλογία 18:9 πλήρους οθόνης με ανάλυση 2160 × 1080. Για επεξεργαστή φέρει τον Qualcomm Snapdragon 632, ενώ είναι εφοδιασμένο με 4GB RAM και 64GB ROM, με μία μπαταρία χωρητικότητας 3600mAh.

Blitzwolf® BW-FYE1 TWS – Παρουσίαση των ασύρματων ακουστικών με κουτάκι φόρτισης και εκπτωτικό κουπόνι 15% (φωτογραφίες και βίντεο)

Επιπρόσθετα το Meizu Note 8 υποστηρίζει Face ID αλλά και σαρωτή αποτυπώματος σαν διπλή ασφαλιστική δικλείδα, η οθόνη φωτίζει όταν σηκώνεται το κινητό, κάνοντας το όλο ξεκλείδωμα πιο εύκολο και γρήγορο.

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι και τα Meizu 16th, 16th Plus είναι διαθέσιμα προς πώληση από το Jingdong, με αρχική τιμή τα 2698 γιουάν (392$). Το Meizu 16X Yunshan στο μπλε χρώμα μπορείτε επίσης αποκλειστικά να το βρείτε στο Jingdong, με τιμή έναρξης τα 2098 γιουάν (304$). Το Meizu Note 8 εάν το ψάχνετε στο Jingdong, θα το βρείτε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο