27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Mi Fit 3.0.0 GR – Βγήκε καινούργια έκδοση με νέο UI! Κατεβάστε την ελληνική έκδοση μόνο εδώ! Δείτε το νέο Mi Band που αναφέρεται μέσα στην εφαρμογή!

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Από την προηγούμενη έκδοση, μπορείτε εδώ στο iTechNews.gr να βρείτε την έκδοση στα ελληνικά. Χθες το βράδυ βγήκε νέα έκδοση, η 3.0.0, με εντελώς καινούργιο γραφικό περιβάλλον. Φυσικά έγινε πλήρως ελληνική αμέσως!

Η καινούργια έκδοση είναι η αλήθεια ότι περιέχει ελληνικά. Βέβαια τα ελληνικά που έχει είναι λίγα, μετάφραση από Google, με πάρα πάρα πολλά λάθη! Ειλικρινά μου βγήκανε τα μάτια για να τα διορθώσω!

Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που είναι πιο πρόσφατη και πλήρης.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

Στον κώδικα όμως της έκδοσης 3.0.0 αναφέρεται και ένα καινούργιο Mi Band, το Mi Band Pulse! Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η συσκευή και τι μας ετοιμάζει η Xiaomi, αλλά θυμάμαι ότι όταν ήταν να βγει το Mi Band 2, ο Maddoctor τότε είχε αναφέρει ότι είχε δει ν’ αναφέρεται η νέα συσκευή 2-3 εκδόσεις πριν βγει στην αγορά!

Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά, αν και νομίζω ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, δεν χρειάζεται πια αυτό το κόλπο. Υπόψιν η έκδοση αυτή δεν περιέχει τα κόλπα της προηγούμενης έκδοσης. Δηλαδή, δεν θα βλέπεται ποιος σας παίρνει τηλέφωνο ή στέλνει sms, ο χρόνος ενεργοποίησης είναι τα 3sec, δεν μπορείτε να βάλετε να σας ειδοποιεί όσες εφαρμογές θέλετε, δεν έχουν αφαιρεθεί οι κινέζικες social εφαρμογές, δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου ειδοποίησης σε περίπτωση απομάκρυνσης του κινητού από το Mi Band. Αυτά θα κοιτάξω να τα δω εάν περνάνε στην νέα έκδοση τις επόμενες ημέρες, μόλις βρω χρόνο. Η νέα έκδοση αλλάζει φοβερά το γραφικό περιβάλλον, γίνεται πολύ πιο ωραίο, αλλά έως εκεί. Δεν αναβαθμίζει το firmware. Υπόψιν η ελληνική έκδοση, στα ελληνικά, κρασάρει η εφαρμογή εάν πάτε να δείτε αναλυτικά τα βήματα που κάνατε σήμερα. Εάν γυρίσετε την γλώσσα του κινητού στ’ αγγλικά, δεν έχει πρόβλημα. Οπουδήποτε αλλού που το έλεγξα, δεν είχε πρόβλημα. Εάν πάντως δείτε κάτι, πείτε μου να το διορθώσω.

Δείτε τι βλέπετε στην εφαρμογή πια….

Την καινούργια έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: [restrict] Mi Fit 3.0.0 GR [/restrict]

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt το έχω δει προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood ή στο Zapals.

[profilepress-login id=”3″]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Comments

  1. Σε ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει ένα bug, όταν πατάω να δω πόσα βήματα έχω κάνει και γυρνάω στις προηγούμενες μέρες κλείνει η εφαρμογή.Με την official mi fit με το που πατούσα να δω τα βήματα μου έκλεινε, ενώ στην αγγλική γλώσσα (official ξανά) λειτουργούσε μια χαρά.Πιστεύω έχει να κάνει με τη μετάφραση.

      • Σωστός. Το θέμα είναι ότι και άλλοι μεταφραστές, παγκοσμίως, βλέπω έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το βασικό τώρα είναι να καταφέρω να ενσωματώσω τις βελτιώσεις της 2.x.x στην 3.0.0. Μόλις το καταφέρω, θα σας ενημερώσω όλους. Α, υπόψιν κάποια μικρολάθη στην μετάφραση από την Xiaomi υπάρχουν ακόμα. Εγώ τα βλέπω και τα διορθώνω αμέσως. Εσείς θα πάρετε τις διορθώσεις με τις βελτιώσεις.

          • Ισχύει ότι είδα μέσα στον κώδικα ν’ αναφέρεται ένα Mi Band Pulse. Τώρα εάν αυτό είναι το Mi Band 3 που περιμένουμε ή κάτι άλλο που θα βγάλει η Huami, αυτό δεν το ξέρω. Πάντως θυμάμαι ότι και με το Mi Band 2, πριν βγει και ανακοινωθεί, είχε πρωτοαναφερθεί από τον Maddoctor στο φόρουμ της xiaomi-miui.gr, περίπου ένα μήνα πριν. Εάν λοιπόν ισχύει το ίδιο λογικά, ίσως με την MIUI 9, να δούμε και αυτό το Mi Band Pulse.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο