25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Mi Mix Fold: η επισκευή της μητρικής πλακέτας κοστίζει περισσότερο από ένα νέο Mi 11 Pro!

Η Xiaomi παρουσίασε το πρώτο της πτυσσόμενο τηλέφωνο στα τέλη Μαρτίου 2021, αν και με προπαραγγελίες μόνο για την κινεζική αγορά για τώρα, με ειδικές προσφορές, όπως μια περιορισμένη έκδοση του Marriot Hotel, η οποία αποτελείται από το premium phablet σε μια συσκευασία δώρου όπου επιλέχθηκε από τον συνεργάτη της μάρκας σε αυτήν την περίπτωση.

Ο ΚΑΕ μόλις κυκλοφόρησε το αναδιπλούμενομε, με το κόστος επισκευής να είναι εκτός εγγύησης. Αυτοί οι καταναλωτές θα πρέπει πράγματι να γνωρίζουν ότι η επισκευή του Mi Mix Fold σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι πραγματικά ακριβό, ειδικά στην περίπτωση των 16 GB RAM / 512 GB κεραμικών με κορυφαία υποστήριξη.

Η διόρθωση της δευτερεύουσας οθόνης 6,52 ιντσών αυτής της παραλλαγής κοστίζει έως και 700 γιουάν (~ US $ 107) μόνο, ενώ το κόστος διόρθωσης της εσωτερικής ευέλικτης οθόνης ενδέχεται να φτάσει τα 3.900 γιουάν (~ 595 $). Η ανάγκη για μια νέα μητρική πλακέτα, από την άλλη πλευρά, απαιτεί να έχει κανείς ένα ποσό των 5,100 (~ 779 $) γιουάν περίπου, για να μην αναφέρουμε τα επιπλέον 40 γιουάν (~ 6 $) που θα χρειαστούν επιπλέον για την εργασία που συνεπάγεται.

Σε συνδυασμό, όλα αυτά είναι περισσότερο από την αρχική τιμή ενός Mi 11 Pro, τη νέα ναυαρχίδα που είναι αποκλειστικό για την Κίνα. Το αν αυτά τα κόστη επισκευής αξίζουν ή όχι, βαρένει τον μεμονωμένο αγοραστή μόνο. Ωστόσο, ένα νέο, άθικτο Mi Mix Fold αξίζει από μόνο του τα λεφτά του.

Ξεκινά από 9,999 γιουάν (~ 1526 $) η έκδοση των 12 GB RAM, η οποία ξεπερνά αρκετά τους ανταγωνιστές όπως το Samsung Galaxy Z Fold2 και το Huawei Mate X2. Για αυτό, προσφέρει μια παρόμοια σχεδίαση που μοιάζει με βιβλίο με την κύρια οθόνη AMOLED 2K 8,01 ιντσών χωρίς διάτρηση, τετραπλά ηχεία, αρκετά μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh και σύστημα οπίσθιας κάμερας υψηλής τεχνολογίας με προηγμένο υγρό φακό χαρακτηριστικό.

Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να ειπωθεί ότι το μόνο σημαντικό λάθος ως αναδιπλούμενο κινητό για το 2021, είναι ο τυπικός ρυθμός ανανέωσης 60Hz. Συνολικά, είναι κρίμα που πιθανότατα δεν θα δει ποτέ την παγκόσμια κυκλοφορία.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο