27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τώρα!!! Xiaomi Mijia mini screwdriver στα 27€!!! VS Wowstick 1F+ 64 In 1 στα 25!!! Δες τα Live και Διάλεξε όποιο σου αρέσει…!!!

Έχοντας πάνω από 2 χρόνια στην κατοχή μου και σε κάθε μικροδουλειά το Wowstick 1F+ 64 In 1 που με έχει βγάλει παλικάρι λύνοντας και δένοντας πάνω από 3000 βίδες… το μάτι μου έπεσε πάνω στο Xiaomi Mijia mini screwdriver, με παρόμοια χαρακτηριστικά και ασφαλώς δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόκληση…

Έτσι κι αλλιώς ήθελα να έχω κι ένα 2ο Set για το σπίτι…

Ας τα δούμε λοιπόν δίπλα – δίπλα.

Οι τιμές  που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι απλά “ΤΣΑΜΠΑ” και πραγματικά αξίζει το κάθε Ευρώ που θα διαθέσετε για την αγορά… και όποια κι αν είναι η επιλογή σας… από εμένα έχετε ένα τεράστιο ΝΑΙ.

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ, από το νεότερο στο παλαιότερο… XIAOMI Mijia Electric Precision Screwdriver 350mAh 200rpm Type-C Rechargeable 2 Gears Repair Tool W/ Magnetic Storage Case & 24pcs S2 Steel Bits σε τιμή;;; 27€ από το Banggood με κουπόνι BGXMIJIA12. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority Direct mail 100% χωρίς τελωνείο.

Link: http://bit.do/mijia-mini-screwdriver

 

και

Wowstick 1F+ 64 In 1 Electric Screwdriver Cordless Lithium-ion Charge LED Power Screwdriver σε τιμή;;; 25€  από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood με κουπόνι BGWWF6. Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας

Link: http://bit.do/wowstick-1F-64-In-1

[signoff]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanrwn@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο