22.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει τον Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν σύντομα άλλα δύο μέλη της οικογένειας Edge 50, το Fusion και το Pro. Ωστόσο, λείπει ένα μοντέλο από τη σειρά, η παραλλαγή vanilla που περιμέναμε να παρουσιάσει η Motorola μαζί με το Ultra.

Τώρα, η εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το κανονικό μοντέλο Edge 50 αργότερα αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με μια νέα δημοσίευση.

Οι άνθρωποι της 91mobiles επικαλούνται μια αξιόπιστη πηγή που λέει ότι το Motorola Edge 50 5G θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη για περίπου 600 ευρώ. Αυτό το καθιστά το τρίτο πιο ακριβό τηλέφωνο Edge 50 στη σειρά μετά τα Edge 50 Ultra και Edge 50 Pro. Το Motorola Edge 50 Fusion παραμένει το φθηνότερο τηλέφωνο της σειράς με μόλις 400 ευρώ.

Η ίδια δημοσίευση αποκαλύπτει τις χρωματικές επιλογές του Motorola Edge 50 5G στην Ευρώπη: γκρι, πράσινο και ροδακινί, ενώ η φημολογούμενη τιμή των 600 ευρώ αφορά το μοντέλο 12/512 GB, επομένως το Edge 50 5G μπορεί να καταλήξει να είναι ελαφρώς φθηνότερο εάν η Motorola αποφασίσει να κυκλοφορήσει διαφορετικά μοντέλα με λιγότερη μνήμη.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές, οι μόνες λεπτομέρειες που έχουν επιβεβαιωθεί είναι αρκετά τυπικές για τα περισσότερα τηλέφωνα αυτές τις μέρες, όπως η υποστήριξη NFC (Near Field Communication), το Bluetooth, το Wi-Fi 6 και το 5G .

Ακριβώς όπως τα άλλα τηλέφωνα Edge 50, το μοντέλο vanilla θα κυκλοφορήσει με Android 14. Μετά την Ευρώπη, προφανώς θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο